Tuesday 20 September 2011

Plus size jeans: shoppa för plus storlek jeans kan bli en verklig smärta

Men det kan verka från tidigare erfarenheter, är det egentligen inte så mycket svårare att handla jeans bara för du är begränsad till de stora storlekar. De frustrerande Verkligheten är att lokalisera smickrande och bekväma snickarbyxor är en skrämmande förslag för en kvinna oavsett storlek ens skinniest en. Ett par jeans kan se bra i omklädningsrummet i departementet butiken, men de kan få dig att känna som om du instängd i en denim tvångströja när du bär dem i timmar. Men att hitta precis rätt stora jeans för dig behöver inte nödvändigtvis innebära en eländig shoppingupplevelse. Ha följande tips i åtanke på din nästa shoppingtur för jeans.

Det viktiga att förstå är att bära plus size jeans betyder inte att du bör använda dina jeans pösiga. Detta är en viktig skillnad. Se till att du uppskattar din kropp, och undvika att bära kläder som syftar till att fungera som ett tält att gömma dig. De flesta kvinnor känner att de behöver jobba lite på kroppen. Alla kan inte ha en modell innan. Men med hjälp säckiga jeans, en strategi blir saken värre. Du hamnar ser större som följd. Få jeans som passar dig ordentligt. Välj jeans gjorda för din kropp typen, vad det nu är. Om det behövs, konsultera en professionell för att hitta den rätta lösningen. Detta kan innebära att ha en skräddarsydd justera jeans som passar din kropp.

Om du lyssnar på vinden, kommer gemensamma kunskap hävdar att svart gör att man framstår som mindre stöddig än vad de är. Men detta är inte riktigt så. Färgen svart kommer att förstärka en riktig aspekter för dem som redan har ett liten midja. Det kommer dock att nästan inte göra någonting för personen att köpa deras jeans i en stor och hög butik. Om du befinner dig i den positionen, leta efter stil och flöde i stället för färg du blir tillsagd att bära. I själva verket för många större människor, kanske vit och lila denim bättre lämpade till din ram än den så kallade bantning svart.

Som allt annat har varje individ specifika objekt som är bättre anpassade till deras ram. Denna aforism gäller även denim byxor och kjol. Titta på dig själv i spegeln, eller ännu bättre, gå till en skräddare. Ta del av var din vikt vilar, och vilken sorts plus size jeans förgyller din ram. Tänk på vad delar du kan avslöja, och som bör omfattas.

Misströsta inte. Även om det kan vara skrämmande att försöka hitta jeans i stora storlekar, om du framhärda du ska kunna vända upp stora jeans anpassade till kroppens form. Stoppas i tid och ansträngning att prova på massor av märken, både etablerade företag och ettor nya på marknaden och du kommer slutligen hittar vad du letat efter.

No comments:

Post a Comment