Wednesday 28 September 2011

HTC Tattoo: Fokus på individualitet

Individualitet är fokus

Har du någonsin velat stå ut? Det är har du någonsin ville bli mer än en fåren, stöpning i linje med vart flocken går? Om ditt svar på dessa frågor är ja, då kanske du bara vill titta på den nya HTC erbjudandet, HTC Tattoo. Detta vackert designade mobiltelefon tillgodoser behoven hos människor att ha en känsla av identitet. Inte längre behöver du kraven i den standard mönster som mobiltelefonerna erbjuder ofta; med denna mobil att allt är anpassningsbart. Från hårdvaran, till programvaran, kan allt vara skräddarsyr passar dina behov och din smak.

Hårdvaran

Först av allt, den kommer i en 133 gram vikt, med en ram som mäter 106,0 x 55,2 x 14,0 mm. Den levereras också med en batteritid som kan ge dig 6 timmar och 30 minuter samtalstid, eller cirka 340 timmar passningstid. Det finns även en 2,8 tums pekskärm som har förmågan att visa en 240 x 320 pixlar.

När man först ser den här designen, han / hon inte kommer att bli imponerad. Det är enkelt, och är normalt sett vad som förväntas av en pekskärm telefon. Vad som verkligen gör sin speciella är det faktum att personen har möjlighet att designa sin egen täcker. Detta innebär att människor kan göra sin mobiltelefon unikt deras. Och om av någon anledning de inte vill att utforma sitt eget skinn, kan de välja att välja från ett stort antal populära design. Oavsett val som de göra, det enda som säkert att de kan göra sina mobiler mer i kontakt med sin personlighet och humör.

Funktionerna

I Anpassa förmåga begränsas inte till det yttre, interiören erbjuder även en bra mängd anpassningsmöjligheter som ytterligare kommer att lägga till din mobiltelefon unika identitet. Naturligtvis, men det kommer med alla vanliga funktioner som en 3,2 megapixel kamera med autofokus som har kapacitet videoinspelning, ett röstmemo, en arrangör, en kalender, och även en telefonbok med en multipel-nummer förmåga. Bortsett från dessa, det är också Java har en FM A-GPS och snabbmeddelanden / epost. Den går också på cupcake och därför har en rad Google-tjänster som Google Search, Google Maps och Gmail.

Men vad är förvisso den viktigaste funktionen är förmågan att anpassa sig till den typ av liv användaren har. Till exempel, om att användaren är en ung och gillar att hålla kontakten med kompisar. Vad här telefonen kan göra är att förse honom / henne ett sätt att visa sina kontakter e-postmeddelanden, texter, meddelanden och uppdateringar allt i en konsoliderad skärm. Bortsett från att användare har också tillgång till Android Market, där man kan hämta program som passar deras behov, så att deras telefoner passar deras liv, inte tvärtom.

Med hänsyn till allt ger att HTC Tattoo certainly användarnas en Android-telefon erfarenhet som de verkligen kan relatera till. Med detta sagt, bör man passa på att äga den här telefonen omedelbart.

Om du letar på HTC Tattoo erbjudanden då besöka bästa mobila kontrakt.

No comments:

Post a Comment