Friday 30 September 2011

Nokia 5800 XpressMusic "Berikad med exceptionella Musikfunktioner

Nokia telefoner är världsberömd för sina lättanvända och mycket sofistikerade funktioner. Nästan alla prylar är laddade med high-end-lösningar. En av dess populära telefonen är Nokia 5800 XpressMusic. Denna musik fokuserade luren erbjuder olika användbara funktioner som tillåter människor att göra sitt dagliga arbete med lätthet. Gadgeten erbjuder utmärkt multimedia-lösningar, t.ex. A-GPS med Nokia Maps, höghastighetsinternet anslutningar, kamera med videoinspelning kapacitet och bra meddelandefunktioner också. Det är en ultimat telefon för alla dem som är mycket oroade över ser och utformningen av en handenhet.

Låt oss kolla in några av de fantastiska funktionerna i Nokia 5800 XpressMusic

Det är en ultratunn produkt som levereras aktiverat med fantastisk musik och bildlösningar. Dess display är 3,2 inches i storlek som kan uppvisa upp till 16 miljoner färger över en hög upplösning på 640 × 320 pixlar. Its accelerometer sensor tillåter användare att se skärmen i både liggande och stående läge. Måtten i denna telefoner 111 x 51,7 x 15,5 mm, och det väger endast runt 109 gram. För fotografering av värdefulla stunder har den en 3 megapixel kamera med dubbel LED blixt och autofokus funktion. Dessutom kan användarna också spela bra kvalitet videor uppgå till 30 bildrutor per sekund genom den här telefonen. Sin kamera funktioner förbättras ytterligare genom lättanvända dedikerade kameraknappar och 4x zoom video.

Vill lägga till fler till din upphetsning, Nokia 5800 Xpress Music telefon inbäddade med superb musik funktioner. Man har en inbyggd musikspelare som stöder exceptional funktioner som stereoljud, 8 band equiliser, loudness and Bas booster. Genom att utnyttja sin media pekskärm kan du enkelt dess olika funktioner såsom video, bilder, dela ansökan online och en video centrum. Dessutom, med hjälp av sin fantastiska anslutning lösningar som Bluetooth och USB, kan man enkelt dela användbara data med andra kompatibla enheter. Bredband hastighet Internet anslutningsmöjligheter såsom 3G HSDPA, Wi-Fi och EDGE är också inbäddad i telefonen. Det mest intressanta sak är att du lätt kan prata till 6 till 7 personer på en samma gång med hjälp av dess funktion konferenssamtal.

Framåt går, denna märkliga gadget erbjuder massiva lagringsutrymme till sina ägare. Nokia 5800 XpressMusic kommer med 81 Mb internminne plus en kan lägga upp till 16 GB mer med tillhandahållande av microSD-kort. Andra beaktansvärda funktioner i denna gadget är TV-utgång, WAP, x HTML-webbläsare, videosamtal och många fler. På underhållning framsidan, kan användarna spela Java-spel på den här luren och även ladda ner fler spel genom att gå olika webbplatser på nätet. Sist men inte minst, batteriet är tillbaka upp i telefonen enorma, eftersom det uppladdningsbara batteriet ger passningstid på ca 410 timmar och taltid på upp till 9 timmar i ett svep.

No comments:

Post a Comment