Sunday 18 September 2011

Nokia 2730 Klassiska sätter nya Galler för små telefoner

En spartansk Telefon

Nokia 2730 Klassisk få en ett steg uppåt jämfört med andra mobiler i sitt tack maskinvara kategori till en hög grad av funktionalitet, bra pris och enkla sätt att vara en mobiltelefon. Det har ett enkelt kamerasystem, en bra skärm, GPRS-, medieuppspelning och en bra batteritid väl lämpad för användare som bara behöver bekvämligheten att ha en pålitlig mobiltelefon har och använder. De letar efter riktigt high end specifikationerna definitivt inte att vara nöjd med 2.730: s övervägande utilitaristiska design.

Den lever för användning

Mobiltelefon teknik kan ha avancerade en mycket men konsumenternas behov inte har ökat så dramatiskt. Trots framväxten av nya modeller med den senaste tekniska förmåga, det finns en solid marknad för anständigt prissatta mobiltelefoner med anständiga funktioner. Nokia 2730 Classic framstår som en bra telefon totalt med fastnar vad som behövs och gör utan det alltför funktioner som inte utnyttjas av sin målgrupp. Bry dig inte kontrollera speciell av den här telefonen att jämföra med andra enheter med WiFi eller en pekskärm, är 2730 vänder sig till människor som bara vill de kala själva telefonen.

Som sagt, kan den här enheten tillgång inte WiFi-eller WLAN-nät, men det hanterar GPRS ganska bra och kan fortfarande användas att få anständig information online. Kameran är en ganska 2 megapixel-objektiv men inte använda blixt. Naturligtvis, om du planerar att göra blixtfotografering, så ska du veta att en mobiltelefon är inte enheten att välja. Mediaspelaren är ganska användbart när du visar 3GP filer på den lilla 2 tums display. Den hanterar också olika musikformat för uppspelning som du kan lyssna på med bara koppla in ditt headset till den inbyggda 3,5 mm ljudkontakt finns. Nokia Maps-applikationen är också förinstallerat men det saknar GPRS-anslutning still sätter det bakom dedikerade GPRS enheter.

Den blåaste Tooth och andra funktioner

Bluetooth-teknik är fortfarande den största dra av denna telefon när det kommer till kontakt med andra enheter. Det tillåter dig också att ansluta den till datorn utan att behöva använda en specialiserad eller en USB-kabel. Den har en FM-radio att du kan lyssna på är receptionen på telefonen ganska hyfsat, men inte att förvänta sig att utföra perfekt när du är i områden med dålig täckning eller inget alls. I slutändan, är 2.730 en bra telefon med respektabel funktioner.

Om du funderar på att köpa Nokia 2730 Classic then Moby1 är väl värt ett besök.

No comments:

Post a Comment