Wednesday 28 September 2011

Motorcycling Tips för nybörjare

Ridning motorcykeln för första gången är både spännande och enerverande. Spänningen i äventyret och skrämmer inför det oväntade slår dig samtidigt. För trots att cykla är en av bästa känslor i hela världen, är du helt medveten om att det är en farlig sport om den inte utövas med rätt säkerhetsåtgärder.

Som en nybörjare för motorcykelåkandet, här är några saker du behöver veta innan du hoppar på din cykel. Först ridning utan ordentlig skyddsutrustning är en olycka som väntar på att hända. Och det finns inget mer sårbar för risker som dessa som nya ryttare. Det är därför ytterst viktigt att du skydda dig med rätt motorcykel redskap.

Du ska bära en hjälm att skydda huvudet från skador som kan fokusera på ditt huvud. Chef skador som skallfraktur eller inre blödningar kan minimeras eller undvikas genom att bära hjälm. Glöm inte ditt skinnjacka, skinnbyxor och din John Deere Boots som alla är effektiva i att skydda kroppen från skrubbsår och brännskador vid en krasch.

För det andra, tänka på att ta kurser. Du kanske har den här aning om att utbildning är endast för dummies, de som är helt okunniga om cykeln. Och du kanske tror att med kunskap och några upplevelser rider som du har, dessa kurser är helt värdelös. Ja, ni kan räkna med att du faktiskt fel.

Träning med motorcykel experter och yrkesverksamma kommer att utrusta dig med motorcykel kunskap och förmågor som du inte kommer att lära av nästa granne. Dessa experter har varit i den här sporten tillräckligt länge att lära sig om alla detaljer i motorcykel. De kunskaper du kommer att lära av dem kommer definitivt att gå långt och göra dig en bättre ryttare.

Tredjedel studerar vägtrafiken lagar för motorcykel och bläddra bland dina statens Institutionen för motorfordon online manual för motorcykelförare. Kom ihåg att trafikregler är olika för motorcyklar och veta dessa regler kommer minimera risken för obehagliga möte med en polis.

Det fjärde få din licens. Återigen, detta är att undvika eventuella problem med lagen. Det kan vara en cool föreställning om lag att bryta och vissa förseelser men egentligen bara omogen och trångsynt ryttare tänka så. Det finns inget coolt med att vara tillrättavisas och straffas för vissa väg misstag.

Slutligen, slappna av och börja långsamt. Om du har fått ordentlig utbildning, en licens, skyddsutrustning och du vet vägen reglerna, det finns egentligen inget att vara nervös. Bara ta det lungt och inte skynda på direkt. När du har fast på din cykel, kände mig bekväm och praktiserade några förfaller, du kan köra den på din egen takt. Kom ihåg att du inte kommer att vara expert på rida denna manick över natten. Motorcycling rider innebär mycket praxis, insatser och tiden att det blir rätt. När du har fått strömmen, vet du det är värt det.

För mer tips och information om John Deere Boots, kolla rockytopleather.

No comments:

Post a Comment