Wednesday 14 September 2011

Samsung Pixon M8910 tolv: Bilder av Dozen

Samsung har tidigare släppt 8800 Pixon som bar på en kamera storlek av 8 megapixel men denna gång de ökat storleken med fyra mega pixel. Ja, fortskred de till en kikhosta 12 megapixel kamera med deras senaste produkt, Samsung M8910 Pixon 12. The Telefonen ser spektakulärt förtjusande med en ren kropp struktur och en mycket enkel att använda pekskärm. Det ger lättare i en sofistikerad och elegant känsla till telefonen med sitt attraktiva hölje och ytbehandling. Displayen är välplanerad med rätt förhållande mellan längd och bredd. Under displayen är texten för Samsung och tre nödvändiga nycklar också. Dessa tangenter är skyldiga att göra / svara på samtal, central nyckel för meny användande och samtal avsluta / koppla knappen. Det finns kortkommandon på sidorna för utföra olika funktioner. Baksidan har 12 Wide skrivit om den och kamerans slutare.

Handenheten Quadband i naturen för sina 2G-tjänster mening att enheten kommer fungera på alla platser världen över. Man kan även ta det runt när de reser. 3G tjänster kan också varas till nytta av i ditt nät och din plats. Kropp mått av 108 mm X 53 mm x 13,8 mm (höjd x bredd x djup) och fysisk vikt på 120 gram. Det skulle inte en belastning när du håller i din ficka eller känner som att bära en sten när du bär den i handen. Skärmen är AMOLED i naturen med en resistiv pekskärm panel och åtgärder 3,1 inches i storlek (480 x 800 pixlar). Sexton miljoner levande färger kan ses på sin vackra skärmen.

Ta dig till den mest avgörande och viktig aspekt av telefonen kameran. Det har en vacker och en expansiv kamera med 12 megapixel olika funktioner som gör din bild fånga upplevelse minnesvärd. Som de säger, en bild säger mer än tusen ord rätta motiverad och kan upplevas artighet Samsung Pixon12 M8910. De 12 megapixel kamera storlek skulle innebära att bilderna kunde vara lika stort som ett dumbfounding 4.000 X 3000 pixlar! De 12 megapixelkamera stöds med olika imaging funktioner och egenskaper att göra det så tydligt som möjligt. Det har en 28 millimeter objektiv, autofokus, Xenon-blixt och LED-blixt. Dessa skulle naturligtvis att försäkra bilden är av enastående kvalitet. Andra funktioner för att höja standarden på bilden så fångas är med variabel bländare (variabel belysning) och spårning touch autofokus geo-taggning, ansikte, leende och blinkar upptäckt, brett dynamiskt omfång, smart auto-läge, bildstabilisering och skönhet skjuten. Alla dessa bidrar till att göra kvaliteten på bilden således erövrat vara av häpnadsväckande kvalitet och din stund delas med vänner och familj för att förbli intakt för evigt och i bra skick också. Videoinspelning kan göras i D1 kvaliteten (720 X 480 pixlar) med 30 bilder per sekund eller i QVGA kvaliteten i 120 bilder / sek. Det finns en extra kamera på baksidan för videosamtal vilket kan initieras använda 3G-tjänster.

Dessa bilder kommer att lagras i sina interna minne av 150MB eller det externa minnet på upp till 16GB med ett microSD-kortplats. Så många som 1000 kontakter kan lagras i telefonboken och register samtal kan kontrolleras också. Förutom dessa, är underhållning en viktig faktor som betalas bra att ansluta sig till på grund av FM-radio med RDS-tekniken, Internetsurfning, förinstallerade och nedladdningsbara spel, GPS, stöd för Java, videospelare, musikspelare, TV-ut port och dokumentvisare .

No comments:

Post a Comment