Thursday 15 September 2011

Göra ett sätt uttalande med fuskpäls Boots

Fuskpäls är utformad för att se ut som päls, men det är inte äkta päls. Denna typ av päls har blivit allt vanligare på skor, speciellt stövlar. Kvinnor älskar fuskpäls stövlar så mycket att du även kan ses bära dem på varmare väder bara för saken av mode. Fuskpäls stövlar tenderar att se mycket modern med olika typer av korta klänningar, kjolar eller hud snäva byxor.

Skechers fuskpäls stövlar som Women's Cunning Chemist Apres pjäxor av Skechers är enkla men söta kvinnors uppstart att ha fötterna sköna! This Skechers avslappnade boot har mocka övre med fuskpäls foder, samt en gummisula. Eller prova spara 40% Skechers Shape Ups Elasticitet Fur Boot och hålla formen hela vintern! Detta mockaskinn har fuskpäls trim, spets-up axel och dragkedja i sidan för enkel på / av. Även funktioner gummi yttersula, EVA / mesh fotbädd och foder. The Skechers Womens Fårskinn SU Boot har en bra passform featuring fårskinn mockaskinn och en mysig shearling-fodrade axel som kan vridas ner till en manschett. Det har också fuskpäls innersulan, fot foder och gummi yttersula. Få mysig och elegant i Skechers minnessaker-Coozy boot. Mjukt sueded tyg övre i en mellanstor kalv höjd halka på svalt väder stövel med sydda sömmen accenter, slouched axel och knapp-up sida som kan uppknäppta för rullade ner slitage.

These Timberland fuskpäls stövlar är perfekt för den kvinna som vill ha något lite annorlunda i ett par vinterstövlar. För t.ex.; Den fantastiska Timberland Womens Fauna Lace Boot (Dark Brown Suede) gör en bästa intrycket. Funktioner mockaskinn i en avslappnad halva vaden kallt väder starta stil med en runda MOC tå, moc söm i tån, kors och tvärs sy hela gummi tå och häl wraps. Läder snörning framtill på skaft för funktion och stil, kramgoa fuskpäls foder för värme vadderad innersula, flexibla kork förpackade mellansula, gummi dragning yttersula för dragkraft och hållbarhet är några av funktionerna. En sexig Timberland stövlar för kvinnor som gillar att få lite robust från tid till annan. The Timberland 14 Premium Boot är tillverkad av premium, fullnarvigt, vattentät läder med faux-päls trim och ett vadderat krage för komfort. Rostfri hårdvara löften hållbarhet.

Robust, levererar flexibel gummisula bra grepp för att hålla dig på tårna hela tiden. Bo Toasty och snygg i dessa snuggly Timberland Mukluk Dra på stövlar. Den har premium mockaskinn i en avslappnad mitten upphov pull-on boot stil med en rund tå. Fuskpäls trim tillägger mysiga accent på vristen bakom 10 tums skaft och 15 tums omkrets krage. Fuskpäls foder och stötdämpande fukttransporterande innersula, flexibelt gummi mellansula, Nylon chock-spridning stabilitet skaft och slitstark gummi klack halkfria grepp yttersula med wrap stötfångare är några av funktionerna.

Bo Toasty och chic i dessa vackra Galina våren Steg stövlar på ett smidigt läder i ett knä hög avslappnad starta stil med en fyrkant cykel tå. Senap fuskpäls stövlar trim tillägger dekorativ detalj vid sidan av de 12 tum dragkedja skaft och 14 tums omkrets fuskpäls-klippta krage. Wraparound krok och ögla bälten erbjuder enkel att lossa och dra åt. Det har fuskpäls foder och stötdämpande removable fuskpäls innersulan. Flexibel mellansula och polyuretan dragkraft sula är också en del funktioner. Eller prova Women's Viking-433 spetsig tå Boot av Ellie med knähöga stövel som har fuskpäls och en dra upp dragkedja i sidan för din bekvämlighet. Eller Håll fötterna varma i detta womens snygga boot kallas Womens Skechers Grand Jams - Obegränsad från Skechers! Denna avslappnade boot funktioner: mångsidig dra över eller bära höga, mockaskinn, fodrad med fuskpäls trim, med snörning, och låg gummi hälen.

Fuskpäls stövlar erbjuder ett lyxigt utseende för dem av oss som inte vill bära äkta päls. Gå vidare och göra ett sätt uttalande med ett par fuskpäls stövlar.

No comments:

Post a Comment