Friday 23 September 2011

Canon Rebel XS 10.1MP Digital SLR Kamera Test

När du är redo att uppgradera till en enda Lens-Reflex kamera, kan Canon Rebel XS 10.1MP Digitala systemkameror vara vad du letar efter. När du tittar på DSLR linjer, är det en bra ingångsnivå till denna linje.

Alla kameror på denna prisnivå är otroligt, naturligtvis. De kommer ge dig olika stora fotografier som rival allt som en professionell skulle skjuta.

Detta är dock Canon mycket prisvärd, eftersom bara lite över priset på high-end point-and-shoot kameror. Om människor är rädda för att betala dessa stora pengar för de stora SLR kameror, kan detta vara ett bra val.

==> Köp Canon Rebel XS 10.1MP Digitala systemkameror på försäljning via denna länk <==

Här är några av funktionerna i Canon Rebel XS:

1. När LCD-skärmen kommer upp till denna kamerans 2,5-tums storlek, som hjälper hålla kameran kompakt, men ändå tillåter användaren att ha en god uppfattning om vad de ska ta ett foto av. Menyerna av dessa kameror är mycket viktiga, eftersom de är hur du kommer att navigera när du är ute efter att sätta på specialfunktioner.

2. Eftersom du kan köpa separat från linsen, är detta bra eftersom det är så lågt prissatt att du kan få en bättre kvalitet lins att gå med den, men ändå sluta med en mycket rimlig kamera för priset.

Det finns så många funktioner, kommer det att ta dig veckor innan du är helt kunnig om enheten, men de flesta människor inte kommer att använda alla dessa funktioner. Att vara en efterföljare till XSI, det är kvalitet och den övergripande designen är mycket lika.

Här är några fler av funktionerna i Canon Rebel XS 10.1MP Digital SLR Kamera:

1. Tio megapixel är ungefär så mycket du vill gå när du ska manipulera bilder på en dator. Allt ovan som kommer att få orimligt stor belastning gånger när de är som förs in i Photoshop. Eftersom DigicIII sensorn i kameran gör att bildkvaliteten vara bättre än normalt, att tio megapixel kommer definitivt vara en fördel.

2. Även kommer kameran med sin egen programvara, är de flesta människor kommer att bara använda Photoshop, om de är på denna nivå av expertis.

3. En riktigt viktig funktion som kameran erbjuder, som få systemkameror erbjuda, är Live View. Vissa Olympus systemkameror erbjuda detta. Det innebär att du kan se vad som kommer genom objektivet kan ses på LCD-displayen.

I rättvisans namn måste jag nämna nackdelarna med Canon Rebel XS:

1. Live View tar tag att vänja sig med en digitalkamera. Det betyder att du ser vad som kommer genom objektivet, inte vad som kommer via CCD. Det är en mycket distinkt skillnad som måste upplevas för att förstå. CCD-sensorn är integrerad krets som griper bilden. CCD-bild kan vara drastiskt annorlunda än vad som kommer genom objektivet, speciellt om du fotograferar i solen. Många kan inte vänja sig vid att stora språng av skillnaden, och andra älskar funktionen.

2. Också, eftersom det inte finns någon spotmätning medan Live View, som kraftigt försvårar dess funktion.

3. Plasthöljet gör att det ser sämre kvalitet än några andra kameror för sin prisklass. Du kan dock förstå att plasthöljet, det minskar kraftigt kamerans vikt. Det kan vara en nackdel, men eftersom med mindre fart, kommer kameran att skaka mer.

Allt-i-alla, trots dess brister, är Canon Rebel XS 10.1MP Digitala systemkameror bra low-end SLR-kamera.

No comments:

Post a Comment