Sunday 11 September 2011

Ride With Attitude i stövlar Harley Davidson

Attityd börjar från grunden med Harley Davidson kängor för män, kvinnor och barn. Tillverkad med stil och prestanda i åtanke, och kombinerar dessa stövlar klassisk design med tydlig Harley Davidson beskriver i en samling av skor säker på att tillfredsställa ditt inre uppror. Dessa stövlar inte bara fungera som en sköld för att skydda fötterna från skador, men är bekväm nog att bära hela dagen och de är mycket hållbara också. De flesta Harley Davidson stövlar är vattentät och kan bäras under cykling även i regnväder. Vattenbeständighet hjälper meter från att bli blöt eller utveckla svampinfektioner av något slag.

Träkol Harley Davidson stövlar som Simone starta upp från Harley-Davidson är ett lockande starta med full grain läder och vadderade fotbädd för bästa komfort. Den djärva metallring, nit, och detaljer logotyp lägga till en flirtig touch, medan Cement konstruktion ger flexibel hållbarhet. Den lätta gummisula och lång, sexig klack låna grepp och dragkraft på alla underlag för pålitlig stabilitet. En inre dragkedja att snabbt och enkelt on-och off. Eller du skulle vilja prova kvinnors Rena LÄDERSTÖVELN av Harley-Davidson (svart). Den har två metallringar bifogas korta läderremmar erbjuda ett starkt accenter denna enkla mode känga för kvinnor handgjorda full läder övre. Komfort och säkerhet inkluderar en fullängds foder kudde strumpa, inne blixtlås, TPR yttersula med inslagna häl, och cement konstruktion. Å andra sidan, har kvinnors Macie II Round Toe Boot av Harley-Davidson (Svart) en fullständig skinn övre, en full längd kudde strumpa foder, en YKK låsning inuti dragkedja, en gummi yttersula och en Goodyear welt konstruktion.

De flesta av oss har sett den vanliga spetsar stil på stövlar. Men i spets upp Harley Davidson stövlar det alltid unik. För t.ex., Harley Davidson kvinnors Tessa dragkedja motorcykel stövlar är för den seriösa ryttare med mjuk, full grain svart läder, full längd vadderad strumpa foder med andningsbar mesh yta, lätt-på dragkedja och spets-up design. Harley Davidson motorcykel stövlar är nödvändiga redskap för den kommande vägen. Kort sagt, har Tessa dragkedjan biker starta upp en hel fot skinn under en matchande 6 läder axel, 1 1 / 2 mode häl, rundad tå profil, robust cementerade sulkonstruktion och hastighet krokar för enkel snörning. Eller alla kvinnor och en av killarna i Alana boot av Harley-Davidson. Klassiskt inredda är Alanas smidigt skinn dekorerad med en metall bar-och-sköld logotyp och djärva spänne rem vid hälen. Enkelt inträde ges av insidan dragkedjan, en främre krok-och ögon spets kan du justera för perfekt passform. Den lätta gummi yttersula är mini-lugged för dragkraft på olika ytor. Gör en självsäker står i Teri boot, skapad av Harley-Davidson. Byggd för stil och komfort, full grain läder funktioner kontrast kantstickning, en vadderad krage och en höft ankelbandet detalj. A storlek zip ger enkel inresa, medan spets stängningen kan du justera för exakt passform. Det mjuka fotbädd ger timmar av tröst, och den lätta gummisula har en mild klackmönster för tillförlitlig, oljebeständig grepp.

Ankle Harley Davidson stövlar bidrar också till att hålla vristen på ett ställe genom att ha rätt fotled stöd och stoppning för att hålla anklebones oskadade om en olycka inträffar. These stoppade kragar ökar komforten och är flexibla nog för dig att anpassa efter den komfort du behöver medan ridning. För t.ex., Harley-Davidson Faded Glory 6-tums stål-Toe kvinnors säkerhet Toe Boots / Skor, Svart - (svart), den ursprungliga hardcore ridstövel för original hardcore ryttare. Faded Glory är en kraftig läder ankelboots med undertecknande Harley-Davidson tätning och en bastant spänne för 100 mph säkerhet. Talongen-och oljebeständiga gummi logger yttersula var konstruerade för att tåla allvarlig slit-och-riva, och stålet tå tillägger tillförlitligt skydd. Prova Harley-Davidson Adriana'08 damskärp, spännen och Motorcykel Boots, Svart - lägger (Svart) en kaxig skvätt kvinnlighet utan att kompromissa med din tuffa-gal rykte. , Med den fullständiga läder övre sport en vinklad krage, en inomhusantenn dragkedja för enkel i-och dekorativa kors och tvärs snörning på utsidan av axeln. En hellång stoppade fotbädd ger långvarig komfort och chunky Traction-sula är tillverkad av lätt gummi för att minska fot trötthet. Harley Davidson Rena stövlar passar bra med en blå jeans eller lång kjol. Cement konstruerade överdraget läder övre i en avslappnad boot stil med avsmalnande rund tå. Boot axeln har modern dra slingor och ankelbandet med dekorativa metall slinga och klassiska Harley Davidson metall logo platta. Också har hellång dragkedja, präglade Harley Davidson logga på hälen för klassisk finish, klädsel flexibla mellansula, TPR dragning yttersula och lindade 2,5 tums staplade hälen.

Dessa stövlar inte bara fungera som en sköld för att skydda fötterna från skador, men är bekväm nog att bära hela dagen och de är mycket hållbara också. De flesta Harley Davidson stövlar är vattentät och kan bäras under cykling även i regnväder. Vattenbeständighet hjälper meter från att bli blöt eller utveckla svampinfektioner av något slag.

No comments:

Post a Comment