Saturday 24 September 2011

Apple iPhone vs Apple iPod - Jämförelse av Apples Devices

Apple iPhone är en Internet-aktiverad multimedia mobiltelefoner som har utformats och saluförs av Apples Inc. Den är försedd med en pekskärm med ett virtuellt tangentbord. Enheten är fullspäckad med användbara applikationer som iTunes, Google Kartor, kalkylator och YouTube. Den har en inbyggd webbläsare och stöd för Bluetooth och Wi-Fi-anslutning. Dess YouTube-program strömmar video via Wi-Fi och / eller EDGE.

IPhone ger användare att titta på tv-program och film på sin skärm. Handenheten är utrustad med en 2-megapixelkamera och en bärbar mediaspelare. Enheten körs på optimerad version av OSX operativsystem. Det är en fyrbands GSM smartphone som har 8 GB flash-minne. När Wi-Fi är aktiv, växlar enheten automatiskt från EDGE nätverk till någon tidigare godkänd Wi-Fi-nätverk. Telefonen väger 135 GM och åtgärder 115 × 61 x 11,6 mm. Det kommer utrustad med icke löstagbart batteri som en taltid på upp till 8 timmar och en passningstid av upp till 250 timmar. Ny version av Apple iPhone är planerad att inledas inom kort som skulle fungera på snabbare 3G nät.

Å andra sidan är Apple iPod en portabel mediaspelare som är utformad och marknadsförs av Apples. Enheten använder Apples iTune programvara att ladda ner och spela musikfiler. Utrustningen möjliggör för användaren att överföra foton, videor och spel till andra kompatibla enheter. Det kan spela en mängd olika filformat för musik som MP3, AIFF-, WAV och skyddad AAC. I femte och sjätte generationens iPod Klassiker kan också spela MPEG4 och Quicktime video formaten.

Det finns fyra modeller av Apples iPod - den klassiska, Nano, på Shuffle och iPod Touch. Nyaste modellerna av dessa enheter har en tryckkänslig klickhjul i stället för ett mekaniskt scrollhjul. De använder också flash-minne istället för hårddiskar. Batterierna av dessa enheter är inte avsedda som ska ersättas eller avlägsnas av användarna. Den femte generationens modeller av dessa enheter har sina batterier är knutna till dessa bakstycke med lim.

Både Apples iPhone och Apple iPod är utrustade med en mängd funktioner. Medan den förra är smartphone, den senare en bärbar digital mediespelare. Båda dessa enheter har utformats och saluförs av Apples Inc. Båda har fått bred acceptans under senaste åren.

Om du vill köpa denna Apple iPhone med bästa erbjudandena eller vill få dessa iPods som fria gåvor med bästa mobiltelefon behandlar vänligen besök vår online mobiltelefon butik.

No comments:

Post a Comment