Tuesday 27 September 2011

Jeep Toppar och säkerhet

Som med allt du äger och älskar du vill behålla din Jeep säker och sund. Jeep Hard Tops erbjuder den högsta nivån av säkerhet, men de är inte 100% procent avskräckande. Det finns flera saker du kan göra för att förbättra säkerhetsnivån. Du kan lägga till ett alarm, baklucka lås, en låsbar koffert, låsbara konsoler och handskfacket. Om du oro för dina hjul kan du ändra dig klackarna och få Hjulbultar. Naturligtvis kan du få ett larm installerat med fjärrstart, ett relä system om du vill att dina fönster att rulla upp och ner, lås stammen och låsa och låsa upp dörrar eller så kan du bara lägga till en modul och har allt arbete på distans med en regulator.

Om du har en Jeep sufflett så har du en större utmaning eftersom du har en cabriolet. Uppenbarligen materialet kan punkteras eller kapas till burglarize din Jeep. I det här fallet din bästa säkerhet åtgärd är att vara mycket medveten om din omgivning och se till att du inte lämnar några värdesaker i Jeep. Detta betyder inte att du inte har resurser som du kan skydda dig radio med en låsning stereo täcka, eller din vinsch med en säkerhetslås bult. Om du gillar High-Tech grejer du kan få en infraröd larm installerat på din Jeep. Dessa typer av larm fungerar bra, men de hindrar inte någon från att bryta in i dig Jeep. Dessa larm uppsättning när någon kommer in i insidan av Jeep genom fönster, dörrar eller taklucka. Den infraröda sensorn studsar av de utländska objektet och ställer av alarmet. För att detta skall ske någon redan har punkterats eller skära igenom din Jeep topp, kommer ni att sluta med en bruten topp men din Jeep och de flesta av dina personliga saker är säkra.

Det finns många alternativ för att skydda din Jeep och dina personliga saker och de investeringar som du har gjort för att anpassa din Jeep, kan tala om dessa alternativ.

Flip-N-Lock Stereo av Tuffy

Flip-N-Lock Stereo av Tuffy Security Products är ett bra sätt att skydda din stereo. Den fungerar som en sluss låda och gömmer bort du stereo i säkra låda med nyckel. The Tuffy Flip-N-Lock är utrustad med en Cam-Lock-systemet och är konstruerad av 0,090 aluminium. Flip-N-Lock omsluter din stereo och gömmer bort till förbipasserande och nyfikna inkräktare.

Jeep mittkonsoll

Mittkonsoll för din Jeep genom Tuffy Security Products är de bästa på marknaden, de är tillverkade slitstarka och testas. Den grundläggande mittkonsolen sitter mellan framstolarna och kan lagra allmänna objekt som solglasögon, små plånböcker etc. Det finns mer komplett konsol som Security Center Console med elektronik från Tuffy. Denna konsol är tillverkad av 16 gauge stål och ger ett stort område för förvaring. Detta consoles har ett speciellt fäste för att montera en stereo eller CB som är flyttbara så att du kan lagra den och låsa den bort i förråd på konsolen. Inne i lagringsutrymme hittar du ett 12 volts marint eluttag samt uttagbart tråg. Tuffy utformat denna mittkonsol med en 1 / 4 tjocka skikt-Guard II låsning system. Detta är den övre änden av mittkonsoll och de gjorde inte glömma komfort och bekvämlighet, denna konsol har främre och bakre mugghållare och en full längd, vadderade armstöd.

Säkerhet, seghet och Comfort hittade allt i Tuffy Security mittkonsoll.

Jeep Handskfack

Din Jeep kom med en fabrik plast handskfacket men du kan uppgradera därifrån och lägga säkerhet för de objekt du hålla i handskfacket. Jeep Security handskfacket av Tuffy är att ersätta handskfacket som passar din Jeep. Handskfacket är gjorda av 16 gauge stål med Tuffy's patenterade spärren och Ply-Guard II låssystem. När du har installerat det kan du hålla dina objekt säker med en produkt som ger dig en begränsad livstidsgaranti.

Jeep Säkerhet Kolvlås

The Tuffy Security Kolvlås är det enda sättet att säkra din vinschar, rack och monterade verktyg. Säkerhetspolisen Bolt Lock är ett svetsat skåp gjorda av 16 gauge stål som säkrar upp till en 9 / 16 diameter bult. Regeln lås är utrustad med Tuffy låsning design och en dubbel bitit 10 dricksglas lås. Detta är den ultimata Kolvlås att säkra din utrustning.

Jeep Säkerhetslås Lådor

Säkerhetslåset rutorna är bra för Soft Toppar de bult ner till din Jeep och säkra dina objekt. These Lås Lådor eller utställningsburar gjorda av Tuffy är gjorda av 16 gauge svetsat med Tuffy Patenterad Ply-Guard konstruktion och pick-bevis tubulär lås. These lock rutor komma i flera storlekar allt från lager till dig små värdesaker som din plånbok, Extra nycklar, ändra, solglasögon till en större låsboxen som kan lagra du CD-växlare.

Nivån av säkerhet du lägga till din Jeep Top begränsas av dig och dina behov. Tuffy är en branschledande inom säkerhet produkter som står sig genom tiderna. Tuffy konstruktioner där med hårda svetsade, lås patent design och pick-bevis lås. Säkrar ni Jeep Idag med Tuffy.

No comments:

Post a Comment