Tuesday 13 September 2011

Armand Nicolet MO2 Big Date Chronograph - En översyn

Grundades år 1902 Armand Nicolet lyx klocka varumärke är skapare av fina schweiziska mekaniska klockor. Filosofin i det ursprungliga grundaren fortfarande är sant idag, farkoster vackra, ofta invecklade klockor med stor omsorg om detaljer som drivs av innovativa mekaniska rörelser featuring häpnadsväckande komplikationer.

Fokus för dessa imponerande rörelser var avgörande för framgång Armand Nicolet märke under nedgången orsakats av ankomsten av kvarts klockor i slutet av 1970-talet som de kunde producera mekanik och komplikationer för andra märken inom branschen och därmed överleva genom that svåra tid. The Armand Nicolet företag kom under ägandet av Rolanda Braga som själv är en veteran med klocka design under 1990 och fortsätter att utvecklas under hans riktning. Varumärket fortsätter att utveckla ner och släpp en portfölj av klockor som uppfyller nästan alla krav, inklusive klassisk och sportig tidmätare, begränsad upplaga modeller och böter samling av damer klockor.

En serie i samlingen är MO2 Big Date Chronograph modell. Denna sportiga ändå raffinerad TIDMÄTARE är lämplig för casual dagligt slitage eller den mer formella tillfällen. The 43mm klocka gäller detta stycke är tillverkade av rostfritt stål, med ett räfflat krona och innehåller Calibre AN 4.500-2.892 TND / TNK automatisk självuppdragande rörelse, synliga genom en utställning caseback. The silver ring har särskiljningsförmåga guillocherad gravera synonyma med varumärket tillämpade index och blå av stål självlysande visare. Det finns 3 subdials på 3, 6 och 9:00 positioner för små sekunder, 12-timmars och 30-minuter Chrono kontra med den stora dagen fönstret vid klockan 12, alla har de perfekt kontrasterande blå händer. Klockan är vattentät till 100m har en läderrem med snygga sömmar detalj och tidtagaren ser det är mycket funktionell, perfekt för noggranna sport timing.

The Armand Nicolet MO2 Big Date Chronograph är en klocka av utestående konstruktion och intelligent design. Det övergripande intrycket är en bestående förfining och sport chic. Eftersom medvetenheten om finmekaniska tidmätare fortsätter att växa och att noggranna hantverket som är kärnan i Armand Nicolet varumärket gör detta till en perfekt klocka för den enskilde som kräver kvalitet och stil.

No comments:

Post a Comment