Monday 26 September 2011

Nokia N-serien telefoner för proffs

Nokia har tillverkat användarspecifika telefoner som E-serien till ledande befattningshavare, N-series, klassiska telefoner, supernova och Xpress Music-serien.

Nokia tagit fram en serie telefoner med beaktande av kraven hos användarna som Xpress musik line up är för catering musikälskare medan E-serien är avsedda för befattningshavare. Nokia N-serien Telefoner är avsedd för avancerade användare som söker avancerade tillämpningar integreras med telefoner. Professionell verksamhet require telefoner som fått superb alternativ Internet-anslutning så att de enkelt kan komma i kontakt med sina kollegor, även om de står på officiella utlandsresa.

I N-serien lineupen är Nokia N97, Nokia N85, Nokia N79, Nokia N96, Nokia N78 etc. Alla N-series telefoner 2G-och 3G nätverk aktiverat och därmed arbeta över alla nät i utlandet. The modeller är kompatibla med den bandbredd som erbjuds av nätoperatörer runt om i världen.

Alla Nokia N-serien telefoner har med anmärkningsvärd dataanslutning till att det finns GPRS och EDGE-teknik. Denna teknik hjälp i snabb nedladdning och uppladdning av data. Man kan använda Internet på ett mycket snabbare hastighet Med hjälp av HSDPA. Denna teknik hjälper också i videosamtal funktionen i N-serien telefoner. Alla mobiltelefoner har inbyggd sekundär kamera för videosamtal som tillåter en att se den andra personen över displayen medan du talar med honom. Uppgifterna sända och mottagna vid en mycket hög hastighet därmed andra användaren syns ovanför skärmen hela tiden.

Alla Nokias N-serie telefoner drivs av Symbian OS som ger användarna en härlig arbetslivserfarenhet. Det bästa i Nokia-telefoner N-serien är deras fantastiska multimedia förmågor. Alla telefoner som är kompatibla Med N-Gage på spel. Man kan även ladda ner spel i dessa telefoner mycket lätt. N-serien telefonen integreras med fantastisk musik och videospelare som kan spela många musik och video filformat.

Den n-serien mobilerna har TV-out funktion som låter användaren titta på videor fångas med hjälp av mobiltelefonen över TV-skärmen. Alla handenheter stöder SMS, MMS E-post och snabbmeddelanden dock senast av n-serie telefoner såsom N97 erbjuder ytterligare Push e-posttjänster.

N-serie telefoner fått kvaliteten kameror goda resolution dock N86 har fått 8MP kamera som tar bilder och videor av awesome kvaliteten. Nokia N-serien telefonerna har enorm lagringskapacitet med förekomsten av microSD-kortplats som tillåter kapacitet upto16GB lagring. Men några handenheter stöder upp till 8 GB lagringsutrymme.

Alla telefoner utrustade med väsentliga funktioner som Arrangör och Document viewer som tillåter användaren att fungera över Word, Excel, PowerPoint och PDF-filer. Dessa filer används ofta av proffs i sitt arbete och är av yttersta vikt för dem. Meddelandena överförs från inkorgen till mobiltelefon meddelanderuta och därmed användaren informeras om det mottagna mail. Det är mindre möjlighet i något inlägg att få obemärkt.

Nokia N97 är utrustad med QWERTY-tangentbord som tillåter användaren att mata in data snabbt. Nokia N-serien telefoner ha utmärkta batteribackup och håller längre under utförandet av multimediafunktioner. N-serie telefoner utformas på ett sådant sätt så att telefoner högt på prestanda och arbeta på ett effektivt sätt.

No comments:

Post a Comment