Sunday 11 September 2011

Typer av elektroniska översättare

Elektronisk översättare - en anordning för översätta individuella ord eller fraser från ett språk i andra språk. Vissa modeller har en möjlighet att uttrycka en översatt ord eller en fras (tala en fras i handdatorn och det kommer att översätta och tala tillbaka på det främmande språk du önskar. Beroende på modell kan användas elektronisk röst eller röst en professionell presentatör). Varje elektronisk Översättaren har sin egen vokabulär (antal ord) och nästan varje modell levereras med en parlör, dividerat med teman och omfattar de mest använda fraser och uttryck.

Många översättare har ytterligare tekniska kunskaper som hjälper till att lära sig språket, som: transkription, utbildningsprogram i form av elektroniska läroböcker i grammatik, stavningskontroll funktion, lärande spel, TOEFL examina, etc. Det är också nödvändigt att uppmärksamma med andra alternativ tillgängliga i översättare såsom den globala tiden, bearbetare av mått och vikt, storlekar på kläder och skor, väckarklocka, miniräknare, Metric Conversion, anteckningsbok, vilket kommer att vara mycket användbart under en resa eller en arbetsgrupp resa till olika länder och världsdelar.

E-översättare och ordböcker vara conventionally delas in i olika typer:

Den första typen: «Elektroniska Parlörer» designad för människor som inte vet främmande språk alls eller med mycket lite kunskap. I denna typ av enhet, vi kan inte självständigt mata in ord och göra en översättning, bara förinstallerat av tillverkaren kan ord och fraser användas. Finns också ett bekvämt alternativ eftersom frasen formgivaren-Det är helt enkelt oumbärlig för dem som inte talar det främmande språket, men i behov att förklara något under utomlands resa, i butiken eller på sjukhus, till exempel.

Den andra typen: «Resor Elektroniska översättare-parlör». Dessa modeller har flera språk och en ganska liten vokabulär för varje språk. För enkel kommunikationen under resor, är sådana modeller utrustade med en parlör, vilket inkluderar mest använda fraser och uttryck, dividerat med ämnet. Nästan alla av dem är miniformat och vikt för enkel placering även i en liten ficka på skjortan.

Den tredje typen: "Digital translators", de är har ganska stor ordförråd och ett stort utbud av ytterligare funktioner, såsom: möjligheten att lägga till nya ord förståelse av oregelbundna verb, transkriptionen artiklar för förståelsen av användningen av ord eller fraser i sitt sammanhang och andra.

Den fjärde typen: «Elektroniska översättare med utbildningsprogram", som låter dig inte bara översätta ord och fraser, men också att studera teoretiska och grammatiska materialet med hjälp av inbyggd elektronisk lärobok.

Den femte typ: «Elektroniska översättare med ytterligare professionella ordböcker». Dessa modeller innehåller bara det gemensamma talat språk utan också på andra ordböcker om ekonomi medicin, dator och annat. Modeller av detta slag skulle vara särskilt intressant för människor som använder främmande språk professionellt, såsom affärsmän, företagare, anställda i utländska företag, studenter av språket institut, etc. Det är omöjligt att inte nämna möjligheten för denna typ av översättare för att hjälpa i näringslivet kommunikation och tillgång till den mest använda fraser av och uttryck för kommersiell korrespondens.

Den sjätte typen: «Scanning översättare»-för översättning av texter, artiklar och böcker genom scanning orden från texten (endast tryckt). Dessa översättare helt enkelt oersättlig, där finns det inget sätt att ta ett stort papper ordbok, men man måste översätta en utländsk text. De brukar göra översättningen i en riktning - från ett främmande språk till ett annat. Vad som också bör påpekas att översättaren håller i minnet de senaste 70 ord igenom, vilket gör att åter bläddra igenom främmande ord som har genomsökts och därmed upprepa och studera dem.

Och nu kan vi säga att elektroniska översättare är mycket viktigt att alla som på ett eller annat sätt anknytning till främmande språk, eller bara planerar att ta upp sina studier. Beroende på nivån på utbildningen och önskan att få dessa och andra uppgifter kan alla plocka upp en översättare som är idealiska för dig. Det är också värt att nämna att den elektroniska översättare kommer att vara original och användbar gåva till dina barn, släktingar, högskolor och vänner!

Kolla in vår bredaste utbud av elektroniska översättare och detaljerad information om varje modell.

No comments:

Post a Comment