Monday 19 September 2011

Fyra olika sätt att dra full nytta av Free Website Promotion.

För några år tillbaka en rad experter har tippat utgången av fri webbplats marknadsföring. Tankegångarna förlupit sedan den största konglomerat hade börjat använda Internet mer och mer, skulle det driva så småningom upp priset på nästan alla aspekter av online-verksamhet inklusive reklam. Detta skulle sätta mycket press på små och hem baserat online-företag som erhållit de första dagarna av webbplats marknadsföring när kostnaderna var gratis eller mycket prisvärd och konkurrensen var inte lika omfattande.

Den goda nyheten är gratis webbplats marknadsföring aldrig gick någonstans. Det har fortsatt att växa och utvecklas precis som Internet. Kanske av boomen webbplats marknadsföring existerar inte längre på grund av antalet hemsidor på nätet, men på något sätt det är bättre än tidigare. Konstant tillväxt innebär fler människor på nätet att visa dina uppgifter eller produkt.

Här är några tips att få ut det mesta av gratis webbplats marknadsföring:

1. I registret

Detta kan vara det enklaste sättet att skapa fri webbplats marknadsföring. Skapa bara en profil på din webbplats med en bra beskrivning samt rätten riktade sökord och börja skicka din webbplats till de många online webbkataloger. Detta som du kan ha som samlas in kommer inte att generera trafik till din webbplats natten. Men med tiden kommer det att ligga till grund för mer bakåtlänkar till din webbplats som avsevärt kan förbättra din webbplats sökmotor ranking och länk popularitet. Börja med att skicka din webbplats till minst fem kataloger per dag.

2. Forumen

Det är nästan som om forum byggdes för fri webbplats marknadsföring. Bara registrera forumet som du väljer, skapa en signatur-fil (även känd som en resurs låda) och börja annonsera. Ett viktigt inslag komma ihåg: För att forumet reklam verkligen fungerar måste du bli en aktiv deltagare i det samhället. Inte bara lägga upp din senaste produkt eller tjänst. Istället gör en medveten och konstant strävan att ge tillförlitliga uppgifter, kommentarer och diskussioner på forumet. När folk i forumet att bli mer bekant med dig, blir din webbplats marknadsföring lättare.

3. Artighet

Det gäller inte enbart forum men någon annanstans ni gör affärer på nätet. Ingen tvekan om du har sett hur aggressiv och förolämpande människor kan vara i cyberrymden. Det är någonting med utstationering anonymt eller åtminstone från en hemlig plats som lyfter fram motsättningarna hos vissa personer. Lite artighet och respekt kan vara till stor hjälpa dig att etablera kontakter med andra webmasters. Detta kommer att göra dem mer öppna för utbyta länkar med dig. De kan också kolla in din hemsida och marknadsföra din produkt eller tjänst till sina läsare och prenumeranter utan att begära någonting i utbyte. Det är kraften i gemensamma artighet.

4. Video

Om tre år sedan förutspådde Internet Marketing pionjär och affärsmannen Kevin McCarthy att video kommer förvandla Internet. Idag är vi tittar på den gryende av videon på nätet revolutionen. Vad detta innebär är gratis webbplats marknadsföring gått till nästa nivå. Bara använda en webbkamera eller annan inspelningsutrustning göra din video och sedan enkelt ladda upp det till hundratals (och växande) av videodelning sajter som naturligtvis på YouTube och BlipTV. Video kan placera din webbplats marknadsföring inför nya kunder som normalt inte skulle vara intresserade av din produkt eller tjänst.

Internet fortsätter att växa och förändras snabbt. Den förutspådda kollaps småföretag online på grund av nedläggningen av gratis webbplats marknadsföring har aldrig hänt. Istället inte enbart är de gratis verktyg som fanns fortfarande runt (och mycket effektiv) men nya hemsida verktyg befordran har lagts till. Dra fördel av kataloger, video, forum och bara gamla hederliga gemensamma artighet att öka din gratis kampanjer webbplats marknadsföring

Artikel skriven av Daryl Campbell. Det finns fler gratis hemsida främjande tips, redskap, video, resurser och upp till minut information för dig till Internet Marketing Guide

No comments:

Post a Comment