Thursday 29 September 2011

BlackBerry Bold En snygg Telefon

Från allra första början av sin närvaro på marknaden, har BlackBerry behålla en topp position genom leverera funktionsrik affärer telefoner till sina användare. Alla dess handenheter är inbäddade i världsklass teknik och användbara program. Ett av apparatknapps nämligen BlackBerry Bold kan tas som exempel. Det är en 3G aktiverad enhet som levereras tillsammans med exceptionella kommunikation och underhållning. Kan tala om olika egenskaper och funktioner i telefonen i detalj.

Attraktivt utseende och bred bildskärm, BlackBerry Bold är en fantastisk verksamhet telefon som erbjuder många fantastiska funktioner till enskilda. Gadgeten kommer med fullständiga QWERTY-tangentbordet och ovan att det finns en 2,6 inches skärm som ger en fantastisk bildupplevelse till sina ägare. Redovisat den här enheten är inte en fråga som det besitter eleganta dimensionerna 114 x 66 x 14 mm och väger endast runt 113 gram. Men gör sin mycket glänsande svart färgschema här telefonen ännu mer attraktivt.

Huge lagringsutrymme och fantastiska batteri back-up, Gadget har 1 GB internt minne som räcker för lagring av stora mängder data som bilder, musikspår och videoklipp. Men om du tycker så mycket är inte tillräckligt, då kan du ytterligare utvidga sitt lagringsutrymme på upp till 8 GB med microSD-kort. Dessutom ger standard Li-lon batteri i telefonen enorma passningstid på ca 310 timmar och taltid på ca 5 timmar, om det är i fulladdat skick.

Unika imaging funktioner; Telefonen har en 2 megapixel kamera som ger olika avancerade funktioner för användarna. Med hjälp LED blixt funktion, kan användare klickar god kvalitet fotografier även i dunkla ljusförhållanden. Denna anmärkningsvärda Utrustningen möjliggör också för användare att spela in kristallklart videor.

Konnektivitetslösningar, man kan alltid vara ansluten till Internet genom sina funktioner för hög fart anslutningar. Handenheten stöder 3G HSDPA-teknik som underlättar ägarna att upplever hög dataöverföringshastighet. Ganska intressant, Bluetooth och USB-teknik är också närvarande i denna enhet. Telefonen levereras utrustad med Quad band teknik som tillåter användare att använda sina telefoner i hela världen men denna funktion är beroende av tjänster av nättjänster.

Varumärke BlackBerry meddelandefunktioner, BlackBerry telefoner är världsberömd för sin ultimata meddelandefunktioner. BlackBerry Bold är inget undantag eftersom det är lastat med mycket effektiv Messaging Solutions. Användarna kan sända texter och bilder meddelanden till andra kompatibla kontakter med hjälp av dess MMS-alternativ. Framåt går, enheten stöder också andra meddelandefunktioner som omfattar SMS och chatt.

Andra användbara funktioner, Som alla BlackBerry-telefoner, kommer den här handen översållad med dokumentvisare tillämpning som gör det möjligt för individer att se deras dokument i format som Word, Excel och PDF. Furthermore även funktioner som of de BlackBerry Bold finns en, GPS mottagare, BlackBerry kartorna, mediespelare, Java spel och röstuppringning.

No comments:

Post a Comment