Wednesday 21 September 2011

Nokia 6280 - Det är helt enkelt awesome!

Den eleganta och kompakta gadget från Nokia, 6280 är ett reglage 3G mobiltelefon. Mobiltelefonen finns i en imponerande fasad i silver och svart. Det har en silvrig effekt frontpanel dock temafärg av telefonen är helt svart. Sammantaget här telefonen har en härlig ser till att du inte kan motstå att titta på. Vägning endast 115 g och mäter 100 mm x 46 mm x 21 mm, är denna gadget ett mycket bekvämt och kompakt för hantering & drift. The 6280 liknar 6270 telefon från Nokia, men båda har olika funktioner.

Skärmen på den här telefonen visar 262.000 färger för att ge dig glädjen av att se en färgglad och tydlig display. Enjoy fånga din favorit bilder eller videoklipp från inbyggd 2 megapixel kamera som levereras med en 8x digital zoom och blixt för att säkerställa att du får perfekta bilder varje gång du använder den. Utöver detta, finns en VGA-kamera i den här telefonen så att du can enjoy videosamtal. Du kan också njuta inspelning nästan en timme av video, och sedan spela upp det inspelade materialet igen MP4 eller 3GP format. The 6.280 kommer med internt minne på 6 MB, med 64 MB minne som i sin MiniSD-kort. Denna Bluetooth trådlös teknologi aktiverade telefonen kan du ansluta till kompatibla enheter utan några sladdar. Ni kan också ansluta via den infraröda eller USB-kabel som stöder Pop-Port. Njut av hög hastighet anslutningar via den inbyggda 3G-teknik och EDGE. Man kan uppleva en snabbare webbläsare med bredbands-hastighet och använder WCDMA.

Har musik gör dig frisk och livliga? Önskar du att du bara kan fortsätta lyssna på din favoritmusik? The 6.280 har en integrerad musikspelare som är kapabel av att spela musik på ACC, mp3, M4A och eAAC + format. Förutom detta kan du lyssna på din favorit FM-station via FM-radio-funktionen finns i den här telefonen.

Detta smakfulla telefon från Nokia har fått nästan allt som du kunde tänka sig att vara i ditt senaste mobiltelefon.

No comments:

Post a Comment