Monday 26 September 2011

LG GW550 annan Windows Mobile Phone

Ja, det en annan mobiltelefon från LG som kör Windows Mobile. Kommer vi någonsin att se utgången av denna trend? Helt osannolikt är binda upp mellan tillverkare av mobiltelefoner, LG och mjukvaruutvecklare, Microsoft, för lång tid, så förvänta LG att skapa Windows-telefoner under ganska lång tid.

När det gäller den mobila telefonen, är de 550 inte dåligt alls. I själva verket om du har hållit koll på de mobila enheterna släpps tillsammans med detta släkte, är 550 en ganska solid paket. Det första människor kommer att märka är att det saknas en touch screen-funktion. Ja, detta är en smart telefon, men den bara har en 2,4 tums skärm. Det kan vara QVGA, men som egentligen inte mycket till när skärmen all pressas upp i ansiktet på telefonen.

Istället kommer användarna ha full rättighet QWERTY tangentbordet i telefonens framsida. Inte så illa, men knappar är ganska små och är svåra att använda om du inte har välsignats med små fingertoppar. Bortsett från denna lilla kontroll hyss, är de 550 en ganska solid telefon ha. Förhoppningsvis, eftersom det finns inte många viktiga funktioner på enheten, det kommer inte kosta lika mycket som de andra enheterna i kategorin.

Device Detaljer

Det finns inte många detaljer som har slutfört vad gäller LG GW550, utan från den ursprungliga pressmeddelanden och vad vi faktiskt sett, detta är förmodligen allt. Först ut är utanför 3 mega pixel kamera, detta val är ett lite väntat. Inga ord ännu på LED blixt, men den lägre specifikationer kamera betyder att kameran är där eftersom alla smartphone måste ha en kamera och den här mobiltelefonen skulle känna ofullständig utan en.

Detta är knappast förödande eftersom de genomsnittliga folk inte kommer att erkänna skillnaden av bilder tagna med en 3 megapixelkamera och det som togs med en 5 mega pixel kamera. Internet-anslutning kommer att ske genom HSDPA eftersom det inte finns något stöd för trådlöst LAN. Detta val är lite ledsen för personer som ha bekvämligheten av att alltid vara cirka wifi områden eller använda ett trådlös router i sina hem och kontor.

Batteriet är 1300mAh, nu är en allvarlig batteri som ger affärsresultat. Finns det ingen officiell ord om hur lång samtalstid eller standby tid skulle vara, men räkna med här telefonen att pågå i över en vecka på standby-läge. De lyckliga med att ha ett litet skärm är att det även har mindre energiförbrukning än en full screen telefon. Storlek klokt, detta är en mycket kompakt telefonen. Inte tunnaste till mer än en centimeter tjocka, men kommer att passa bra in i den främre fickan eller väskan utan att vara påträngande.

Sista ordet

Denna telefon är åtminstone värt att vänta och kolla. Funktionerna är inte så ny, men det gör fro ett mycket användbart paket, bara vara säker på att du kommer vara okej att göra några kompromisser med LG GW550 mobiltelefon.

Om LG GW550 om avtalsrätt dig i smaken bör du kolla bästa mobila kontrakt.

No comments:

Post a Comment