Saturday 24 September 2011

Nokia 6260 Slide Mobiltelefon granskning: "Prata med människor" har aldrig varit så Spot On

Telefonen ser inte den del, men det säkert överstiger förväntan. Den är ansluten med alla medel, som du skulle förvänta sig med en Nokia och HSDPA är en jättestor 10.2Mbps - inte illa När du laddar ned en e-postbilaga bråttom.

Generellt sett är Nokia 6260 Slide har en mycket förenklad design. Finns i svart och grått, den främre böjda fint och telefonen har en fin bit av ämnet när du håller den. Den utdragbara telefonen ser till att skärmen är lite större än vanligt för en bild telefonen att göra Internet navigeringen enklare.

It fästingar alla rutor när det gäller den standard saker som du förväntar dig av en telefon: det har händerna fria, kapacitet internet, mobila kontor ... vilket det borde göra, för en prislapp som löper i hundratals euro. Vad motiverar priset är det sätt som du kan navigera på Internet med hjälp av Navi-hjulet som är byggd i strax under skärmen.

På baksidan av telefonen låter det ner lite. För människor som söker en sassy telefon med överklagande, kanske du vill söka någon annanstans. Det är mer av en praktisk telefon snarare än en med en toppmodern design.

Kontakt med människor ... socialt

Nokia har försökt se till att alla de tjänster som erbjuds på telefonen blöda till en för att se till att du kan få den bästa sociala upplevelse som möjligt. Det är fantastiskt att använda 5MP kamera med Carl Zeiss-objektiv att ta ett foto och sedan kunna ladda upp den för att dela med dina vänner och familj på några sekunder.

3G gör med sociala nätverk webbplatser mycket snabbare, vilket är bra om du försöker ladda upp din status på Facebook bråttom (som prövades i denna recension!). Det finns ingen leka och ha fiol med telefonen som är utmärkt - det finns mycket mindre frustration när du använder 6260. Och ja, den är enkel att använda Symbian UI är en av de viktigaste saker som gör detta möjligt.

En sak som Nokia verkligen ville göra med 6260 var att GPS i massmarknaden, enligt pressmeddelandet. Använda den inbyggda programvaran var lätt och inte för dåligt att använda om du är på en promenad genom stadens centrum.

Batteriets livslängd var bra tanke på den intensiva användning under denna översyn. Naturligtvis påverkar 3G samtalstiden tid som du har på telefonen när man jämför det med den döende ras i GPRS. Tre timmar är verkligen platån att förvänta sig när det kommer till batteriet när du talar i 3G-anslutning, vilket är varken bra eller dåligt i den nuvarande marknaden.

Avslutningsvis är Nokia 6260 en bra telefon att överväga om du letar efter en telefon fullspäckad med funktioner över en telefon som ser rollen. Det är en praktisk modell som inte sviker dig, även genom intensiv användning via e-post, internet och multimedia-program. Telefoner som Nokia 6260 har billiga erbjudanden mobiltelefon cashback vilket är ett bra alternativ och är bättre än att köpa den på High Street.

No comments:

Post a Comment