Saturday 1 October 2011

Nokia 5800 Knows it All

Nokia 5800 är Nokias början etablerat äventyr i pekskärmen kulturen. Somliga säger Nokia var sent på pekskärmen marknaden, men Nokia 5800 bevisar väntar är bra. Plocka upp en grossist Nokia 5800, till ett bättre pris, och kontrollera detta telefonen ut. Med sitt ljus display och fantastiska ljudkvalitet, den här telefonen ett snitt över resten.

Till 5800 ser något annorlunda ut från många pekskärmar. Det är en smidge petite, lite kolonist och mycket mer robust. Det är ergonomiskt utformad att passa i handen och fungerar lika bra oavsett om du är en Okej eller vänsterhänt. Skriv ett snabbt textmeddelande att låta Joe veta att du kommer för sent till kvällsmat utan att behöva förlorat din plånbok. Att göra Nokia 5800 lättare att manipulera är en viktig anpassning som lindrar en enorm irritation.

Storlek är bara ett sätt för Nokia skaparna slit att göra sina telefoner första rang standard. Utrustad med en resistiv pekskärm att till 5800 ger dess kunderna mer än ett sätt konstruera en mening. Det är den traditionella metoden med att skriva att skicka ett e-post eller telefon att någon, som naturligtvis till 5800 tillåter. Den innehåller också ett penna, vilket är användbart för porträttet sida QWERTY tangentbord. Det är små, men Nokia 5800 inte avvika dess ägare av en förmån från alla vinklar. Vrid den till liggande och dess tangentbord är ett av de mest rymliga tillgängliga. En av olika funktionerna i mobiltelefonen handstilen erkännande. Grab påpekar att pennan och skriver bort. Stilisera du skriver under denna ålder av typsnitt och typepads. Detta är också fördelaktigt för dem av oss som är försiktiga med textning. Kan inte räkna ut Qwerty pekskärmen? Falla tillbaka på gammal skola former för kommunikationen och Nokia 5800 kommer att översätta det åt dig.

The Nokia5800 erbjuder också ett kreativt hem skärm som ger dig möjlighet att lyfta fram 4 av dina närmaste vänner. Heck kan du välja en fiende om du vill. Dessa fyra väljer de visas med deras bild överst på skärmen. Knacka dem och hela samtalet och texten historia visas. Gör dem att greppa partihandel mobiltelefoner kommer de uppskatta tips.

När du tröttnar på dina kompisar försöker media bar. Tryck på knappen uppe till höger hand om telefonen och testa din musik, filmer och foton (de kastar i en 8GB SD-kort utan betalning!). Sick av det egna arbetet? Använd Media Bar att hoppa på webben eller börja dela. En grossistmarknad Nokia 5800 Xpress Music är båda de coolaste kommunikationsverktyget och den mest omfattande nöjescentrum på marknaden idag!

No comments:

Post a Comment