Wednesday 12 October 2011

Ångtvättar - kommersiell eller industriell?

Om man valde att köpa ånga rengöringsmedel för nondomestic inställningar kan du stöta på begreppen "industriell" och "kommersiella" för att beskriva vissa Ångrengöringsapparater. På ytan kan det verka som om dessa termer essentially betyder samma sak. Men detta är inte helt sant, i själva verket finns det vissa skillnader mellan ångtvättar inriktad mot kommersiella rengöringsmedel och sådana inriktad mot industriella områden. Innan du investerar i en ånga städmaskin, är det bäst att klart förstå skillnaden mellan dessa båda typer.

Den industriella Edge

Det är förvisso sant att industriella och kommersiella områden har ett antal saker gemensamt. De båda erfarenhet rengöringsbehov långt utöver de man har hemma eller bostadsområden rengöring. De omfattar mycket större områden av material som ska rengöras, däribland mattor, maskiner, golv, bänkskivor och mycket mer. De är också föremål för mycket trafik och insättningar smuts än vanliga ställen. Dessutom båda typerna av ångtvättar erbjuda hög ånga temperaturer för att lösa upp envisa rester vid rengöring, upp till 360 ° C i många fall.

I motsats till kommersiella områden, industriella anläggningar är mer ofta utsätts för större mängder skräp, fläckar och avlagringar fett, som en följd av användningen av tunga maskiner och utrustning. Det är därför industriella ångtvättar allmänhet byggs med hårdare och tåligare delar än andra maskiner. De kommer att erbjuda högre temperaturnivåer och tryck. Dessutom att få jobbet gjort snabbare och enklare, kommer de ofta har avancerad teknik.

Många industriella Ångtvättar kommer att kunna hantera ett stort antal ytor också, vilket gör dem verkligt mångsidig städmaskiner. Utöver rengöring kommer flera av dessa maskiner har också desinficerande och desinficerande när det paras ihop med särskilda anti-bakteriell teknik.

Andra tekniker inkluderar en automatisk och kontinuerlig påfyllning alternativ. Här funktionen kan användare arbeta fortlöpande under även de längsta jobb. Dessa maskiner arbetar med hjälp av både en refill kammare och panna tank. Vattnet är fortfarande överhettad i pannan tanken. Eftersom mer vatten behövs, flyttas det från påfyllningsburken kammaren till pannan tanken och blandas med hetvatten att hålla panntemperaturen. Användarna kan fylla refill kammaren efter behov utan att behöva stänga ner, refill, och vänta på att systemet att värma, som med andra ångtvättar på marknaden.

Den kommersiella Solution

While commercial steam cleaning machines are definitely powerful pieces of equipment, are they slightly less powerful than the industrial units with lower pressure and levels temperature. Dessa typer av maskiner lämpar sig bäst för rengöring områden som storkök, hotell, sjukhus eller skolor. Om platser som restauranger och hotell, maskiner med anti-bakteriell tekniken är särskilt användbara. Inte bara kommer enheterna att eliminera olika typer av insättningar och fläckar, sanera de den ytan också. Bäst av allt, görs detta utan att använda några hårda eller skadliga kemiska rengöringsprodukter. Sådana operatörer bör också överväga kommersiella ånga dammsugare med HEPA-filter för luftrening på toppen av antibakteriella egenskaper.

Ett stort gagn för kommersiella ångtvättar är att de kan vara utformade för specifika uppgifter. Till exempel finns det ångtvättmaskiner enheter som är särskilt utformade för clearing av tuggummi från olika ytor. Detta görs utan skrapande eller användning av giftiga kemikalier, bäst av allt, även gamla tuggummin som har svärtade och härdade på en offentlig gångbana kan rensas bort.

Medan det kan vara klart att Industrial ångtvättar skiljer än kommersiella ångtvättar, det finns en hel del likheter. Detta faktum kan göra det svårt att välja höger maskin för dina behov. Om du är förvirrad om vilket som ska välja är det bäst att välja en känd leverantör och tala med dem om vilka maskiner som är rätt för just ditt program. Investera i rätten sorts ånga renare kommer inte endast att en ren yta, men en som inte skadas vid rengöring antingen.

No comments:

Post a Comment