Monday 17 October 2011

Konsten att hitta en billig LCD TV

Om du har sökt runt efter en billig LCD TV nyligen, så ska du redan vet att nu mer än någonsin, kan du hitta prisvärda HDTV. Eftersom ny teknik uppfinns har priserna på LCD-tv sjönk kraftigt under det senaste året. De kan variera från några hundra på flera tusen dollar, men nästan alla hittar ett högkvalitativa, billig LCD-tv i sin prisklass. Här är några tips du bör ha i åtanke att få mest för pengarna.

Beror på märke, modell och storlek, kan LCD-TV utbud mycket i priser. LCD-tv sänds i både widescreen och HD-format. Dessa dagar, LCD-skärmar blir mycket mer uppmärksamhet än plasmor som de är oftast gjorda att bli smalare, lättare och mer energieffektiva. Exempelvis finns det 55inch LCD-TV på marknaden att användningen nästan hälften av energi än mindre plasmaskärmar.

Söker att spara några dollar med att gå med några namn som varumärke? Du kan definitivt raka bort några hundra dollar med på ett generiskt, billigt LCD-TV med likadana specifikationer till ett stort namn som varumärke. Kommer dock att olika märken har variationer i sin färgintensitet och bildskärpa trots sina anspråk på att erbjuda lika statistik för upplösning och uppdateringsfrekvens. Additionally, kan du hamna betala mer på reparationer och byten once fabriken upphör garantin att gälla. Inte alla HDTV gjordes perfekt, med att garantin från ett stort varumärke kan spara dig från att vara fast med en död TV. Med detta sagt, när det gäller ditt val av TV-märke, inte gå med oavsett märke du har det mesta av på ditt hem elektronik. Bara för detta märke har fungerat för dig tidigare, betyder inte att det är det bästa alternativet att passa dina behov på en LCD TV. Bo öppen och försöka med andra respekterade varumärken.

Se till att du söker igenom LCD-TV erbjudanden som passar dina behov. Den låter enkelt, men det är ett fel som många gör hela tiden. Använd inte fastnar i behöver en TV med senaste och bästa specifikation du läsa om i en månatlig tidskrift electronics. Om du vill använda din TV för spel, användning av internet, via satellit, bluray osv då du måste hitta en TV för att passa dessa behov.

När det kommer till storlek LCD-TV, är större inte alltid bättre. I själva verket storleken borde nästan vara helt beroende av mätning i rummet kommer det att sitta i och synavstånd.

Här är en visuell diagram att räkna ut den storlek du behöver för ditt synavstånd (CNET / hdtv för bildvisning från distans /). Diagrammet visar också den nödvändiga upplösningen för din visning avstånd. Har du förmodligen hört en massa prat om huruvida en HDTV är 1080p eller full HD. Men om man tittar på data på sjökortet, kommer du att inse att du oftast måste sitta ganska nära en 1080p LCD-TV kan dra full fördel över en 720p set. Om du är en budget, är en bra tumregel att om TV: n är mindre än 42 inches, kanske du vill överväga en 720p istället. Vara medvetna om att kanaler som sänder i HD inte använder ens 1080p. Så ta beakta vad ni kommer att använda tv. Bluray, och vissa spel video använder 1080p, inte vanlig HD-sändningar.

Alltid ta hänsyn till mängden utrymme som ditt vardagsrum kommer att kunna ge ditt nya LCD-TV. För rymden medvetna konsumenter, kanske du vill ha en billig LCD-TV med inbyggd funktionalitet, såsom en hårddisk, Bluray-spelare, minneskortläsare för videor och bilder, WiFi för HD streaming, etc. Det kan vara mer eller mindre kostsamt, men att spara några extra utrymmet kan göra ditt nya hemmabiosystem mer visuellt tilltalande. Att hålla detta i åtanke, räkna ut exakt var du vill att din TV ska placeras, oavsett om den placeras på ett stativ, monterat på vägg, eller sitta i ett hörn kan detta påverka slutändan den typ av TV du ska köpa.

Slutligen bör köpa ett nytt tv vara roligt men inte handlar hastily när det kommer till att hitta en bra LCD TV försäljning. Bara en uppsättning är att ha en bra försäljning på en viss vecka, betyder inte att det är rätt ställa för dig. Du kan spara hundratals dollar om du har några modeller i åtanke och du väntar tills en av dem har en försäljning eller en betydande prisfall. Tänk, att köpa en HDTV är en väntar spel, försäljning pågår hela tiden. Så ta en bra och må bra om din investering!

Se till att du gör din forskning att hitta en bra billig LCD-TV när erbjudanden och rabatter erbjuds. Du hitta ett kuponger och särskild försäljning för bästa HDTV erbjudanden hela tiden när du köper online.

No comments:

Post a Comment