Thursday 20 October 2011

Hur man sparar pengar med kupong

Kuponger är i stort sett beskrivs som rabatt bärande polletter att företagen fram till sina kunder (eller potentiella kunder), så att mot uppvisande av ett sådant symboliskt, sade kunderna får awarded olika rabatter (antingen i form av kontanter rabatter, eller i form av "freebies) av leverantörer presentera kuponger. I traditionella tegel och murbruk butiker, kuponger tar vanligen i form av biljetter och intyg, som ges till kunder eller presumtiva kunder, och som sade kunder eller presumtiva kunder att lägga fram för säljare att "förtjäna" den freebies eller rabatter som ingår i kuponger. I fråga om nätbutiken å andra sidan, kuponger tar vanligen i form av särskilda alfanumeriska koder, som online shopper går in på nätbutiker "försäljningsstället, vilket ger honom eller henne till olika rabatter eller freebies inneboende i kuponger .

Nu vare sig du är företagare eller en shopper, dessa kuponger erbjuder dig ett utmärkt tillfälle att spara pengar.

När det gäller var du är en shopper genom aktivt söker out butiker som råkar vara erbjuda kuponger (snarare än som bara väntar på chans på dem, eftersom de flesta av oss gör) kan man få möjlighet att spara betydande summor på olika saker du brukar gå ut shoppa. Individuellt, med de potentiella besparingarna du står göra från (från enskilda) butiker med rabatter genom kuponger kan tyckas liten, eller till och med försumbar, men sammantaget kan de lägga till upp till en stor ekonomisk besparing. Det gäller särskilt om du är ett fan av onlineshopping, där finns inga geografiska besvär i shoppa runt för butiker med kuponger - jämfört med tegel och murbruk butik var man handlar, går omkring och letar efter butiker som kan erbjuda kuponger kunde be lite avskräckande.

Som företag ägare, å andra sidan, står du en chans - genom kuponger - att ta ditt företag till nästa nivå, utan att behöva spendera alltför mycket på unfocussed "broadcast" PR-strategier. By skapa en kupong kan erbjuda och göra det känt att du faktiskt erbjuder sådana kuponger, kan du vara säker på att ordet skulle spridas snabbt om ditt erbjudande (se till att människor har en så hög affinitet för freebies), lockar horder av folk verkligen vill köp vad du har att erbjuda i syfte att få kupongerna. Nu är det här bättre än vad man stod att få från den tidigare nämnda ofokuserade "broadcast" reklam, där man hamnar att spendera pengar på människor som inte skulle ha något som helst intresse av att köpa det du har att erbjuda.

Få Walmart kuponger på författarens hemsida.

No comments:

Post a Comment