Monday 24 October 2011

Hur man skriver och sälja e-böcker på nätet?

Om du har någonsin undrat hur man skriver och sälja böcker på nätet, bör du noggrant läsa denna korta samling kraftfulla tips som hjälpte mig bli en Internet infopreneur och bygga en online information imperium. Det är den största utmaningen infopreneurs som just har börjat och vet inte hur man skriver och sälja e-böcker på webben. Mastering detta problem är också ditt största konkurrensfördel som ett infopreneur, så att du vind förbi tävlingen utan problem.

Din Ebook Titeln bör Grab Läsare

Du dömer boken av dess skal - och på omslaget, vad står först är titeln. Få titeln höger och vunnit halva striden eller mer. Med fel titel, kan du inte sälja den mest fantastiska skrift.

Din Ebook täcka bör söka professionell

Med lite att ersätta känslan av att plocka upp en bok från bokhyllan och bläddra genom sidorna, måste du lita på bilder och "känslor" att skriva och sälja e-böcker på nätet. Ha en väl utformad täcka grafik för din eBok och det kommer att lägga ett mer professionellt intryck till ditt arbete.

Ditt ämne bör ha en publik

När någon frågar mig hur man skriver och sälja e-böcker på nätet, den första råd jag ger är att studera marknaden. Forskning publikens intressen, behov och önskemål. Se vilka problem de står inför vad kamper de övervunnit - och skapa lösningar för dessa problem i din e-bok.

Din försäljning kopia bör arbeta

Sälj fördelarna med din ebook i din försäljning brev. Om du inte gör det bra, kan du inte att lyckas i din strävan att skriva och sälja e-böcker på nätet. Såvida du inte är extremt bra på att copywriting, bör du få en professionell att hantera det. Det tjänar inte mycket att spendera så mycket talang, tid och ansträngning på att skapa en förstklassig ebook - och sedan förlora allt det hårda arbete eftersom din försäljning kopia inte kan konvertera utsikter till köpare.

Du bör Bygg Buzz

Redan innan din eBok är redo att starta, kontakta Movers and Shakers i din nisch. Erbjuda dem ett utkast exemplar att titta på innan lanseringen. Detta hjälper dig på 2 sätt. Inga recensioner eller intyg de ger dig kommer att hjälpa lägger till marknadsföring överklagandet i din eBok. Och om de gillar det mycket, är chansen att klara de kommer att hjälpa dig att sprida ordet och sälja kopior av din eBok till sina listor.

Känn dig inte tvekar eller osäker på utdelning av recensionsexemplar. Utan rätt dynamik inbyggd i din lanseringen kommer du inte att sälja för mycket ändå!

Du bör ha en Marketing Plan

Inte bara försöka marknadsföra din ebook i en haphazardm "hit eller miss" mode. Utveckla din egen marknadsplan. Dela upp det i moment som ska utföras på daglig, veckovis och månadsvis. Om du var att skriva en tryckt bok, skulle du gå ut på boka turer, gör radion och TV intervjuer, få uppmärksamhet i pressen, skriver syndikerade kolumnerna för tidningar och tidskrifter och mycket mer. Om du undrar hur man skriver och sälja e-böcker på nätet, samma regler gälla.

Gör på nätet intervjuer, webbsändningar och e-post intervjuer. Skriva artiklar för eZines och webbplatser. Publicera din egen blogg och nämna din ebook om det. Skicka ut pressmeddelanden om din hemsida och boka. Skriva artiklar och få dem spridas på bred front på webben. Varje liten bit lägger upp, så att när du nästa försök och svara på frågan hur man skriver och sälja e-böcker bör du ha en referensram att titta på och vidta åtgärder. Det är så intelligenta och kunniga infopreneurs arbete, och du bör göra det också.

No comments:

Post a Comment