Tuesday 18 October 2011

Hur väljer du The Right Coby Bärbar DVD spelare For You

Det verkar som det finns en Coby Bärbara DVD-spelare för nästan alla. De erbjuder en ton av bärbara spelare från tablett modeller till modeller med en 10,2 skärm.

Coby började sälja sin egen märkesvaror i början av 1990-talet. Före det hade ägaren Mr Young Dong Lee, ett elektronikföretag distributionsföretag som sålde ett brett utbud av hemelektronik. I slutet av 1990-talet Coby's produkt linje gick från att vara ljud inriktad på att ha en större betoning på video produkter. Coby erbjuder nu 14 olika modeller av bärbara dvd-spelare. Medan det finns skillnader, det finns också mycket gemensamhet mellan modeller. Alla modeller har en TFT-skärm (Thin Film Transistor) LCD-skärm.

Det ger en mycket god bildkvalitet. Några av de Coby spelare spelar också DivX-videor. De olika modellerna klarar alla ett stort utbud av bild och ljud källor som DVD, DVD + / - R / RW, CD, CD-R/RW, MP3 och JPEG. Då kan du inte bara använda fabriken inspelade DVD och CD skivor, men DVD och CD skivor som du har spelat in själv. Några av de Coby spelare spelar också DivX-videor. DivX codec komprimerar en lång video segment och samtidigt bibehålla hög bildkvalitet.

Varje spelare i Coby linje kan använda både NTSC-och PAL-system video. Det här tillåter användningen av praktiskt taget alla skivor som produceras någonstans i världen. Annan funktion som breddar möjliga användningsområden för dessa spelare är A / V-ingång. Detta gör att du kan ansluta till audio video källor såsom spel, eller videobandspelare. Oavsett vad videokällan är att visas eller spelet spelas, huvudlås kontroller finns. Annan bra funktion är att bekämpa hoppa kretsar. Detta kan göra som tittar mycket trevligare om du på en gropig väg eller turbulent flygning. Det finns även tablett modeller för dem som är trångt. The meny kan du välja mellan Engelska, Franska, tyska, italienska, spanska och portugisiska.

Några av de tillbehör som finns till alla modeller är stereohörlurar, fjärrkontroll, en nätadapter, DC biladapter, laddningsbara batterier och A / V kabeln. Vissa modeller har även en kassett Audio adapter, två hörlursuttag, ett vridbart skärm med 180 graders rotation och ett nackstöd montering väska.

Oavsett om du är en resenär vuxen företag, eller en mamma med en billast barn, det finns en Coby Bärbara DVD-spelare som är rätt för dig.

För att få mer information om Coby Bärbara DVD-spelare och andra DVD-komponenter, besök sedan detta lätt att förstå guide och resurs, Billiga Bärbara DVD-spelare.

No comments:

Post a Comment