Tuesday 18 October 2011

Att välja rätt energieffektiva Dammsugare

Upprätt eller kapseln väska eller påslösa, HEPA-filter, super sugande åtgärder, tunga, lätt och val är sinnesrörelser när det kommer till dammsugare. Ni vill något som kommer att rengöra dina mattor och plocka upp alla de saker som anses hälsorisker. Du vill också något som är prisvärda, håller länge och är lätt att använda. Med så många val och märken på marknaden, vad är konsumenterna ska göra, plocka ett vakuum som är bäst för miljön och ändå är överkomligt också?

Jo det första stället att börja är med egna hem. Om du kommer att hålla vad man plocka upp från golvet ur luften, då du verkligen behöver köpa en med en RIKTIG HEPA-filter. Ursprungligen utformats för medicin, industri och militär grund av deras förmåga att filtrera bort över 99% av luftburna bakterier och mikroskopiska sporer, är de nu finns i hem överallt. Inte godta några imitationer när det gäller de här filtren, många sidovinster off inte ens tillnärmelsevis jämföra. HEPA-filter kan tvättas hemma, är lätt tas bort från dammsugaren men bör bytas minst en gång om året.

Det andra bör du fundera hur din vakuum ska att användas för. Med så många olika produkter, och nya produceras hela tiden, är detta en viktig fråga. Om du har husdjur, och få djurhår överallt, vill du en dammsugare med ett löstagbart trollspö och motordrivna borstar att ta bort allt som extra mjäll och djurhår. Du måste tänka på vad bilagor som du söker. Kommer ni att suga spindelnät från hörnen på taket eller har en lång trappa? Kommer du att vilja bilagor som hjälper dig att nå dessa områden lätt, men också effektivt.

Almost all luckor i dag har en hög powered motor för dem, så även om detta är en fråga måste du hitta en som har en bra motor, men även en som inte kommer att bryta banken. En av de viktiga saker att tänka på när man köper ett vakuum, fungerar vakuum bara så bra som den person som använder den. Detta innebär att om du är en av de människor som hatar att tömma en väska, eller hålla filter, ren, det kommer inte att oavsett hur kraftfulla motorn.

En av frågorna i dag är om inte köpa ett vakuum med en väska, eller få en påslösa sort. Ett av de dra ryggen på en dammsugare väska är att det vanligtvis är glömt om tills det är så fullt att vakuum inte gör sitt jobb längre. Väskorna är förvirrande och överväldigande att köpa med så många olika slag. With en påslösa modell finns en dunk som samlar skräp, och är ganska lätt att plocka ur, tömma och byta i mindre än fem minuter. Eftersom dessa Kapslarna göra från en klar material, vet du exakt hur full det är och när tömma den och eliminerar gissa.

En av det andra ting som dödar effektivitet dammsuger brist på regelbundet underhåll. Man måste få till en rutin att ta bort locket på din rulle, rent rullarna, se till att remmarna ligger rätt läge, och fortfarande i gott skick. Om en bälte börjar sträcka, vilket det kommer med tiden, måste du byta det. Det finns inget som orsakar en vakuum att förlora sin sugkraft och förmåga att plocka material upp mer än en lös bälte, eller blockeras borstar. Du måste kontrollera alla filter, åtminstone en i slutet av varje dammsugning, och rengör dem grundligt minst en gång i månaden, för optimal service.

Okej du kan hitta en bra pålitlig och effektiv dammsugare från många olika återförsäljare, både online och lokalt. Om det har gått ett tag sedan du senast köpte en dammsugare, går till en av de lokala återförsäljare och se vad som erbjuds. Var inte fattas i alla klockor och visselpipor några vakuum företag bombardera dig med, titta på alla funktioner från var och en, och välja den som bäst passar dina behov. Se till att det har ett HEPA-filter och är lätt att ta isär och underhålla. Se till att du får en med de längsta garantin och om en förlängd garanti om de erbjuds ta den.

No comments:

Post a Comment