Saturday 22 October 2011

Nokia - Pionjär inom främjande Mobile Technology i Indien

Nokia är en pionjär inom främjande av mobil teknik i Indien. Det är en ledande och framträdande mobiltelefontillverkare med sitt nätverk över hela landet liksom om i världen. I Indien har företaget sprida sina vingar i Mumbai, Delhi, Kolkatta, Jaipur, Lucknow, Chennai, Bangalore, Pune, Ahmedabad och med sin designstudio i Bangalore och produktionsanläggning i Chennai. Det har också sina forsknings-och utvecklingscentralen i landet baserad i Bangalore, Hyderabad och Mumbai.

I Indien började Nokia sin mobil kommunikation drift år 1995. Sedan dess har företaget inte har sett tillbaka och har nått nya höjder. Den arbetskraft utarbetade verksamhet, aktiviteter och antalet mobiler har årligen översända all ökat markant under en tid.

Nokia som ett ledande varumärke inom mobila tillverkningsindustrin har nyskapande många nya koncept och tekniker för att förbättra mobila prestanda och funktioner tillsammans med att uppfylla det växande intresset från hundratals och miljontals mobilanvändare. Det finns många viktiga milstolpar som företaget uppnått i den historiska tidslinjen.

Under år 1998 var första indiska Nokia ringsignal Saare Jahan Se Achcha införts i en Nokia 5110. Därefter, under 2000 Nokia 3210 infördes med hindi Meny och 2002 Nokia 7650 infördes med kamera. Man tror att Nokia 7650 är den första kameratelefonen att lanseras i Indien. År 2003 var Nokia 1100 lanserades och ansågs b är konstruerad och utrustad för den indiska marknaden. Ett år genomföra den under 2004 första Wi-Fi-telefon populärt kallad "Nokia Communicator (N9500)" lanserades av företaget. Denna högteknologiska telefon skapat en ny raseri på mobilmarknaden med sin eleganta design och exklusiva funktioner.

Över tid lanserade den mobila jätten en omfattande portfölj av mobiltelefoner. Hela sortimentet finns på marknaden idag är en följd hårt arbete, engagemang, passion och en god förståelse av människors behov. Med de förändrade generationen, har bolaget varit kontinuerligt skapa innovativa mobiler med modern teknik och avancerad funktionalitet för att passa de förändrade krav och önskemål.

Nutid Nokia mobiler är en komplett blandning av olika funktionella funktioner, nya mönster och innovativ teknik. Sortimentet fungerar som en erbjuder multifunktionsmaskin fördelar för verksamheten och multimedia funktioner som bildbehandling, spel, musik och videoinspelningar.

Förutom att erbjuda enastående samling av mobiltelefoner, Nokia också tillfredsställande service till dess ökande antal kunder. Den globala lanseringen av Ovi har satt ett nytt riktmärke inom den mobila industrin. Ovi är företagets varumärke för en rad Internettjänster som omfattar navigationssystem, tillgång till online-filer, onlinespel, ladda ner program och mobila e-posttjänster.

Med detta utbud av produkter och service har Nokia bemyndigas samtliga mobila användare ska känna sig utmärkta prestanda och förverkliga hela potentialen i bolaget. Detta har så småningom ökat trovärdigheten för företag med försäljning och intäkter hoppa högre och högre varje år.

Läs mer om mobiler på Nokia mobiler.

No comments:

Post a Comment