Wednesday 19 October 2011

Leatherman XE6: är Leatherman XE6 multiverktyg ett bra köp?

När vi handlar för en armé kniv multiverktyg, letar vi efter många faktorer. Bland dessa finns varumärkets värde, mångfald, funktioner, design, bärbarhet, och pris. I den här artikeln jag ska ta en titt på Leatherman XE6 multiverktyg, och se hur det mäter upp till dessa faktorer.

Tillverkarna har förtjänat ett rykte om att göra kvalitetsverktyg för utomhusbruk, med många års stående i verksamheten.

I främsta rummet samtidigt köpa ett multiverktyg är om den är mångsidig. Denna multi-tool har ett stort antal egenskaper, dess filer och verktyg kan användas för ett stort antal som inbegriper, trä, metall etc.

Detta verktyg är utrustat med två knivar. En av dessa är räfflad, medan den andra är en rak väg. Det har också ett utmärkt val av skruvdragare. Bortsett från en Philips skruvmejsel, finns det tre andra, av varierande storlek. De andra verktyg är en snodd kvarstad, en Diamond fil, handbroderade näsa tång, en Korkskruv med assist, en pryl, en uppsättning sax, såg, avbitare inklusive hårt avbitare och en flaska / konservöppnare.

Deep grått och lila är de färgalternativ ges till köparna av tillverkarna av denna armékniv multiverktyg. Denna bärbara verktyget är bara 3,25 inches lång, och är robust byggd, och även om det passar bekvämt i handflatan, är det rejäl för sin storlek. Aluminiumlegering skalor komplettera tilltalande design.

Inte alla kanske dock se positivt på detta verktyg. Till exempel kan vissa känna att det är lite tjock och tung för sin storlek. I övrigt har det här multiverktyg inte låsa blad, och inte levereras med väska. Saknas något hand kniv förlängning och våg behöver bättre grepp. Kuk-skruven verkar på sin plats, och riskerar att fastna i tyget på fickan. Dessutom är verktyget ett mycket kort såg klinga tveksamt. Verktyg är svåra att rengöra och locka ludd. Men alla som allt är detta verktyg bra valuta för pengarna, särskilt som det moderat prissätts för ett sådant funktionsrik enhet och omfattas av en 25-års garanti.

Varning: Leatherman XE6 är avsedd för lagliga idrottsliga användning. Inköp, drift och ägande av knivar omfattas av en mängd olika lokala lagar och förordningar.

Richard J. Runion är ordförande för Geostar Publishing & Services LLC. Rich älskar net forskning & blogga. Hans nya blogg på Leatherman XE 6 har snabbt blivit populärt, eftersom det är omfattande och väl undersökta. Läste hans blogg: leathermanxe6review / /

No comments:

Post a Comment