Friday 14 October 2011

Innan du köpa förbetalda Services Mobiltelefonuthyrning, Förstå dina val av telefoner

Om du funderar på att köpa vouchers mobiltelefon finns det nu ett större urval av telefoner som finns än någonsin tidigare. Den förutbetalda mobiltelefon marknaden har vuxit snabbt under de senaste två åren. För att möta denna ökade efterfrågan, är företag som erbjuder en rad olika val. Om du har ett avtal baserade mobiltelefon service under en tid och trött på höga månatliga avgifter och förpliktelser contract och få en kontantkorts-mobiltelefon kan se väldigt sparsam och enkel att utföra. Innan du hoppar in och klickar på Köp-knappen för att göra ett inköp, kan det vara värt tid att förstå vilka val av telefoner tillgängliga.

Här är en uppdelning av de olika typer av förbetalda mobiltelefoner:

Förbetalda Grundläggande Mobiltelefon; Ett grundläggande telefon vill komma med funktioner och möjligheter såsom:; telefonluren med att utföra och ta emot samtal; SMS med automatisk textigenkänning teknik, telefonboken att butikerna 500 siffror eller mer, Hjälpredor verktyg som kalender, miniräknare och väckarklocka , Spel, Vibrera registrering; Flera ringsignaler med avgiftsbelagda alternativ att ladda ner ytterligare sådana; Flera tapeter grafik med avgiftsbelagda alternativ att ladda ner ytterligare sådana, A grundläggande telefonen med dessa egenskaper skulle kosta runt $ 15 - $ 25. För många människor som mig själv, hade en grundläggande telefon har fler funktioner än jag kan använda. Jag låter telefonens göra sitt viktigaste uppgift att ringa och ta emot samtal. Men andra tycker om att ha en mobil apparat som är mer sofistikerad, liksom mellan-och avancerade telefoner beskrivs nedan.

Mellanregister Förutbetalda Mobiltelefoner, medelvärde, förbetalda telefoner skulle innehålla funktioner som att ha en digital kamera, MMS, högtalartelefon, röstinspelning och Bluetooth. Dessa telefoner skulle kosta någonstans mellan $ 25 - $ 80.

Advanced Förutbetalda Mobiltelefoner, avancerade kontantkort telefoner skulle innehålla funktioner som musik och video spelas, snabbmeddelanden, minneskortplatser, röststyrd uppringning, e-post, Web Access GPS-teknik, och QWERTY-tangentbord. Vissa företag erbjuder Blackberry smartphones som en del av förbetalda telefonkort val. These telefoner kosta från $ 80 - $ 300.

Tillbehörsalternativ; utöver val av rätt telefon för dig själv, du kan anpassa din paketet med ett headset (speciellt om du kör), billaddare och mobiltelefon skyddshöljen. Dessa är vanligtvis tillgängliga från samma mobil webbplats som en del av kassan alternativ, eller också kan de köpas senare.

Ett sista tips - innan du börjar handla, ta dig tid att skriva ut ditt syfte med att äga en mobiltelefon. Är det bara för reservdrift och sporadiska SMS, eller vill du behöver något som skulle kunna surfa på nätet, spela upp videoklipp och mer? Med en tydlig förståelse för dina behov, kan du enkelt köpa en telefon som passar dina behov och budget och undvika en alltför betala för onödiga funktioner.

Lyckönskningar med shopping. För ytterligare gratis tips om hur man köper förbetalda tjänster mobiltelefon, besök min blogg länken nedan.

No comments:

Post a Comment