Wednesday 26 October 2011

Canon FS200 Flash Memory videokamera med 37x optisk zoom recension

Hittar du att Canon FS200 flashminne videokamera med 37x optisk zoom är en ganska bra grundläggande videokamera. Detta dubblar även som en videokamera, trots att du inte kan kalla det "high-definition." Det har en trevlig tillräckligt med kvalitet som du kan använda den till att ta bilder familjealbum, dock.

När du får högre upp på den videokamera linjen, men de blir mycket svårare att använda. Denna enhet ger dig tillräcklig funktionalitet, men är så enkelt att ett barn kan utföra åtgärderna.

=== Köpa> Canon FS200 Flash Memory Camcorder with 37x optisk zoom på försäljning genom sida <===

Om det är första gången du använder en video kamera av denna typ, kommer du att uppskatta FS200. Det lagrar it's bilder och videor på en inbyggd flash-minne, så det är ett rimligt pris och ändå har minneskortet byggd mitt i så det finns ingen anledning att köpa en ny för det.

Kan du jämföra det med high-end-enheter? Naturligtvis kan du inte, men det har sina ändamål. High-end enheterna kommer att ha högre upplösning, och kvaliteten är mycket bättre, men även priset är off-the-skalan.

Här är några av fördelarna med Canon FS200:

1. The FS200 är mycket liten, så du kan passa in väskan eller glider ner i fickan helt enkelt. , 2. De videoklipp du ta med den är bra nog kvaliteten som är skarpa och väldefinierade. , 3. Säden är högre än du skulle se med en mer professionell kamera / video enhet. , 4. När du är i mörka områden, gör den inte också, men om du är utomhus eller din har ganska ljus belysning kameran är stor. , 5. Det har en noga genomtänkt meny, som lätt att använda och erbjuder ett mycket användarvänligt gränssnitt.

Att vara rättvis, gör Canon FS200 modellen har en liten svaghet:

Det är inte en riktigt stillbilder kamera. Om du räkna att få bra kvalitet stillbilder, du har otur. Många av dessa billig video / enheter kamera misslyckas när du tar stillbilder för det är inte riktigt vad de för. Men bilderna lämpliga för utomhus ögonblicksbilder.

Här är några fler av Canon FS200 flashminne funktioner:

Om du skulle åka på en resa, och behövde en snabbt sätt att komma ihåg upplevelsen skulle kameran ger dig massor av mångsidighet. Det skulle säkert vara bättre än att köpa en throw-away kamera som man måste ha utvecklat när du kommer hem, och du skulle också kunna ta videoklipp på samma gång.

För att ställa apparaten upp är en mycket enkel användning. När du installerar programvaran som kommer med det kommer du att finna det lätt att använda och installera. Flash minne som du sätter in i datorn låter dig överföra filer enkelt. På många kameror behöver du en speciell seriell USB-kabel som du alltid förlorar.

Besynnerligt nog, det låter dig ansluta en extern mikrofonen. Även top-end enheter ibland bara har en inbyggd mike, vilket tenderar att plocka upp motorns ljud som du fotograferar en bild.

När du är in i svagt ljus situationer, inbyggd LED sensor lyser nog, så att den finner sin väg i mörkret, ger dig lika bra slag man kan komma på sådana tillfällen. Du kanske upptäcker att strömbrytaren är för liten för du enkelt fungera.

Om du vill ha en bra nog videokamera utan att betala de skyhöga priserna på dyrare enheter, kan du överväga att Canon FS200 flashminne videokamera med 37x optisk zoom. Det är inte dåligt, och Canon sig genom kvalité.

No comments:

Post a Comment