Friday 28 October 2011

Life Jeep sufflett och Trusted Brands

Jeepen mjuka toppar måste upprätthålla att försäkra de sista. De är väderexponerats 365 dagarna om året. Mjuka toppar ta stryk med regn, snö, extrem hetta och starka vindar och smuts. Därför att köpa produkter som passar dig Jeep Soft Top kommer att försäkra dig om att du kommer att få ditt Jeep Soft Top för kommande år.

Inte All Soft Toppar är likadana

Mjuka Toppar är gjorda av tunga, flerskiktade tyg som minimerar buller och ökar isoleringen. Dessa mjuka toppar är skräddarsydda att passa din jeepen med specs direkt från jeepen. Soft Tops är oftast gjorda på 4 till 2 ply komposit består av PVC yttersta skikt och en polyester / bomull eller bomull sateen, övning eller foder tyg. Vissa har en un-färgad bomull plåt stöd tyg och en butylgummi inre lagret med färgat polyester / bomull sateen fodertyg. De är konstruerade med väder-förmåga kan akustiska, rivstarka och vattentät material med Jeep mentalitet hållbarhet.; Med detta sagt att vissa företag har gjort dessa Soft Toppar i många år och förstå de krav och stå bakom sina produkter.

Brand Trust

Ersätter din sufflett kan bli dyrt, men det kommer att vara ännu dyrare om du väljer att åka med en off varumärke för dina bästa. I det långa loppet kommer du att sluta med att byta ut din topp en andra eller tredje gång om du slarva. Ihåg att din topp är utsatt för väder och vind ständigt så du vill ha den bästa som gjorts topp du har råd.

Den betrodda varumärken är Bestop, Pavement Ends och Rugged Ridge eftersom de inte har skapat Soft Toppar för Jeep i många år, står de bakom sin produkt och de förstår Jeep livsstil. De erbjuder den mest variation, stil och färger, oavsett om du väljer traditionell sufflett, Flip Top sufflett, Half början eller en bikini är detta den enda märken att överväga.

Hur att behålla ditt Topp

Ni gjorde en kostsam investering när du köpte mjuka toppen och nu har du ett engagemang för underhållet. De element tar hand om sin del så man måste hänga med årstiderna. Utseendet på Jeep har mycket göra med din Soft Top och dina fönster, så nu när du har ditt nya Soft Top behöver du rengöringsmedel också. Ingår i Soft Top underhåll är dragkedjor hela ditt toppen, måste de vara kvar och med renare och smörjmedel att försäkra funktionalitet och hållbarhet.

Låt oss börja med don'ts

- Använd inte blekmedel eller ammoniak rengöringsmedel hushåll på din sufflett eller Windows - Använd inte vanliga fönsterputsmedel på din Windows - Använd inte hushållspapper på din vinyl windows de kommer att repa, - När torka av fönstren wipe vänster till right och upp ner till förhindrar repor

Rengöringsmedel och protectants (DoS)

Du behöver en renare och skyddsmedel, vara mycket förmaningar eftersom vissa av dessa produkter så kommer ditt fönster till dimma, spricka eller gul. Använd alltid ren, mjuk frotté eller bomullstrasa när du rengör dina fönster och se till att du torka och skölj renare ordentligt.

Bestop gör en hel rad av rengöringsmedel och protectants som hjälper dig att behålla din sufflett och fönster i bra form. Bestop erbjuder en renare / Protectant Combo Pack som inkluderar renare, skyddsmedel och fönster polermaskin som är rätt pris. Du kan få alla dessa separat produkter att möta dina behov men du bör definitivt ha alla tre. Ragg Top och mödrar erbjuder också Rengöringsmedel och protectants och de är pålitliga produkter.; Slutligen ger Mopar mjuk topp blixtlås renare och smörjmedel som fungerar på alla sorters plast och metall blixtlås. The Mopar Sof Top Zipper Cleaner & Glidmedel borstar bort smuts och avlagringar och smörjer dragkedja att försäkra funktionalitet.

Du älskar ditt Jeep så skydda din investering och hålla din sufflett som arbetar och snygg i många år framöver!

No comments:

Post a Comment