Monday 17 October 2011

Köpa rätt helfigur Black Pencil Skirt

Pennkjolar kommer i alla sätt av färger, men svart är den universella färg för din garderob. Här är några tricks för BBW, så att denna ser arbete.

Pencil Skirt Skulle passa ordentligt

För att hitta rätt passning penna kjol, vara säker på det uppfyller dina figur, men inte hårt. När du tittar på din spegelbild ska du kontrollera att kjolen lyfter formuläret, inte gör det verkar begränsad. Om pennkjol är alltför restriktiva, kunde du har problem med att gå och andra rörelser. Försök att hitta ett svart kjol, som erbjuder en skåra i ryggen, blir det lättare att flytta.

Kjol Lines ska vara rena.

Samtidigt bär den tunna svarta pennkjol, matcha det med ett avskalat skjorta. Detta kommer att flytta ögat till den nätta form pennkjol. Prov på sig en sträcka topp med en chunky klippa konsol när du bär kjol till arbetet. Om du har valt grundläggande penna skirt, prova klädd i en levande färgstark blus, prova en röd eller en gul. Man skulle kunna ens göra svart kjol med en svart skjorta accentuerats av en hals halsduk. När de professionella arbete eller ett lunchmöte, bär pennkjol med en värdig siden knapp upp blusen. När du leds ut på en händelserik dag, bär en svart pennkjol med svarta klackar, tillbaka söm slang, och en djur print skjorta. Kontrollera dina pennkjol håller snyggt linjer och ett överdådiga elegant utseende.

En penna kjol (svart) kan också vara en Suit

Se till att jackan är kortare, drar i midjan och bloss knappt i den bakre. Para ihop den med längre pennkjol. Undersök gammal kataloger för kvinnor från 1940 är att få utseendet på jackan. För att hitta rätt päls, inte vara rädd att handla på vintage sändningen butiker, kan butiken har precis exakt det du var önskar. För att slutföra outfit överväga silke svarta strumpor och ett par glänsande svarta pumps. Ett stort val skor är den hålls klassiska. Behåll den som chic.

Den klassiska sko med låg klack kommer att fortsätta att vara samtida paras ihop med en svart pennkjol. Pumpar ersätta stilettklackar är det bästa alternativet. Allt som har ett band runt vristen gör benen visas kort. Om dina ben verkar kortare, kommer det att ta bort den eleganta utseendet på din form från midjan till fötterna. Du kommer att dra behålla bort från sig ett par av lägenheter, med din penna kjol. Till och med en liten klack kommer att lägga stil till utseendet.

När du är accessorizing din svarta pennkjol, hålla smycken att ett osynligt problem möjligt. Överväg pryder med pärlor som alltid modet. Eller också ett tjockt cut silver armband, vilket skulle vara allt som behövs. Avstå från alltför många bitar, eller smycken som ytterst är prydd. Bestäm en från hals, öron, eller handleden för tillbehör. När vi åker med en penna kjol (svart) besluta att förbli klassiker.

När du äger plus-sized svart pennkjol, du kommer njuta av vad det gör för din garderob och garderob. Det kommer definitivt att förbättra en hel figur kvinnas stora kroppsuppfattning.

No comments:

Post a Comment