Friday 28 October 2011

HTC Touch 2: Nya Windows Smartphone

HTC har återigen kommit med en ny förundran som HTC Touch 2 kallas även T3333. Den nya mobila kommer med den senaste versionen av Windows operativsystem som Windows Mobile 6.5 Professional. Handenheten har en tryckkänslig skärm. Det är helt kompakt med måtten på 104 x 55 x 12,9 mm. Tillsammans med batteriet väger bara 110 gram. I TouchFLO 3D användargränssnittet ger en unik upplevelse. Bildskärmen är 2,8 inches bred med TFT LCD-skärm samt QVGA-upplösning. Pekskärmen används resistiv teknik.

Handenheten fungerar på 2G nätverk för quad-band GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 frekvenser. Den 3 G-nätverk fungerar på dual band frekvenser på 900 och 2100. Det finns en Accelerometer sensor för automatiskt rotera av display. Du kan navigera snabbt med hjälp av tryckkänslig zoomfältet. Det stöder också handstilsigenkänning. Den Qualcomm MSM7225A processorn ger hastigheten på 528 Mhz. Du kan ringa vännerlistan efter bläddra och välja sitt foto klipp bara. Det finns ingen anledning att skriva sina namn. Med Windows Mobile 6.5 du får nya versionen av Internet Explorer. Flash Lite stöd kan du spela You Tube videos direkt från hemsidan. Den stöder Live Messenger för chattar och Facebook också. Du kan enkelt sätta upp dina personliga och arbetsrelaterad e-post konton. Detta sätt kan du enkelt hålla en balans mellan arbete och privatliv.

Handenheten levereras med Windows Marketplace. Här kan du bläddra program och spel. Du kan ladda ner dessa och uppgradera din mobil så att det förbättrar den tid som dina krav och behov växer. Man kan ha väderrapporter på startskärmen och nyheter. Den dubbla band HSPA som fungerar på frekvenserna 900 och 2100 MHz som ger dig upp länkar hastighet av 384 Kbit / s och ner länkning hastighet av 7,2 kbps. Den går också fyrbands GSM, GPRS och EDGE vid frekvenser på 850/900/1800/1900 MHz. Du kan lokalt kontakt med Bluetooth 2.1 som följer med Enhanced Data Rate. Bluetooth-headset ger dig en lätthet att tala handsfree. Du kan också använda 3,5 mm ljudutgång. För att överföra data kan du även använda HTC ExtUSB.

Den 3,2 mega pixel kamera kommer med fast fokus du kan klicka på vackra bilder med den. Du kan ladda upp dina bilder och videor på webben i din personliga fotoblogg eller på webbplatser som Facebook. Ljudet stöds är AAC, AAC +, eAAC +, till AMR-NB, QCP, mp3, WMA-, WAV, MIDI och M4A. Video format som WMV, ASF, MP4, 3GP, 3G2, M4V och AVI stöds också. Kapaciteten i batteriet är 1.100 mAh. Samtalstid den ger på 370 minuter på WCDMA och 440 minuter på GSM. Stativet i tiden 500 timmar på WCDMA och 370 timmar på GSM. Du kan expandera minnet med hjälp av ett microSD kort.HTC Touch 2 är ett fantastiskt smartphone kommer med uppgraderade inslagen i den nya Windows-operativsystem. Detta gör det exceptionellt jämfört med andra. Det innebär att det aldrig kommer att gå ut i datum. Det kan vara ett perfekt val för dig.

No comments:

Post a Comment