Wednesday 12 October 2011

Mode Slave på en budget i billig UGGS

Just nu UGG verkar vara boot att få om man vill vara uppe på det senaste modet. Det är en stor boot och är mycket populärt. Men att hitta billiga UGGS kan vara svårt att göra om du helt enkelt måste ha det senaste och bästa av allt som är modet. Du kan tillbringa en liten förmögenhet för att vara steget före. Så vad kan du göra? Förhoppningsvis denna artikel kommer att hjälpa dig att få skorna du vill ha, utan att behöva sälja ditt pris ägodelar få dem.

Först lite historia. Enligt Wikipedia har UGG stöveln funnits väldigt länge i Australien. I Australien och Nya Zeeland har fårskinnsstövlar länge varit populärt med människor på landsbygden yrken, såsom får fårklippare som har god tillgång till råvaror. Om någon arbetar i ett mycket fysisk ockupation hade de behöver robust, pålitlig skor. På vintern blir det särskilt viktigt att hålla fötterna varma. Om fötterna bli sårad har du svårt att göra en levande.

Mostly då någon says UGGS de betyder UGG Australia varumärket. Detta märke är mycket hög, och därför är det den dyraste märket, vanligtvis. Det finns andra varumärken med stilar som liknar UGGS såsom EMU Australien och BearPaw. De tenderar att vara lite billigare, men är fortfarande bra kvalitet stövlar.

UGG Australia ständigt komma ut med nya stilar. Ett som är en särskild favorit är damernas Klassisk Virka, finns i många färger och för närvarande kostar $ 100 USD. Denna sko går bäras inomhus och ut och bara tittar mysig och varm. När detta skrivs UGG Australia Sandra boot på Nordstrom webbplats är $ 324,95. Detta är en stor stövel. Det ser bra och är Toasty under vintermånaderna. Nordstrom har UGG Australia Broome känga för mindre än $ 250,00. Också en stor stövel.

If UGG är lite för expesnive för dig, du kan försöka EMU Australien Unisex Sandra boot visas på Amazon (i detta skrivs) at $ 74,95. Stilar och priserna förändras hela tiden, så du kanske vill titta runt efter de bästa.

När det som att få den senaste tenderar på fötterna så fort de kommer ut, det är förmodligen bara viktigt att kändisar som bara kan få dem gratis ändå. Det är deras jobb att hjälpa till att ställa trender, så de behöver se så up-to-date som möjligt. Viktigt för dem, ja. Viktigt för oss, inte så mycket. Dessa är utan tvekan bra stövlar, om du får UGGS, EMU Australien eller BearPaw, men om du kan stå att vänta på ett tag, bör samma stövlar komma ner i pris som nästa stora grej kommer. Lagen om tillgång och efterfrågan kommer att utföra dessa billigt UGGS när de flyttar ut av IT-sak att ha. Mindre populära, mindre efterfrågan, lägre pris. Naturligtvis kommer att vara ett namn som varumärke att hålla dem dyrare än vilken gammal boot, men du kan fortfarande hitta dem billigare på vägen. Håll bara ögonen öppna. Tänk, är det samma snygga, högkvalitativa starta den var när den var varm, och det kommer fortfarande se bra ut på dig 6 månader efter det att flugan dör ner.

Det är viktigt att se bra ut och må bra om det du har på dig, men vad är du beredd att ge upp till att bli på blödning utkanten av mode?

No comments:

Post a Comment