Tuesday 11 October 2011

Använda Motorer Prisjämförelse

Konsumenterna blir mer och mer Internet savvy. Till exempel har internet revolutionerat revolutionen också människors sätt att boka sin semester. Det är inte längre nödvändigt att gå till den lokala resebyrån och trål genom högar av semester broschyrer. Nu kan du göra hela processen från bekvämligheten av ditt databord och spara pengar.

Ett av de senaste konsumenten surrar på internet är prisjämförelsen motorer, också känd som pris förmedlare. Dessa webbplatser inte direkt sälja produkter. Vad de gör är att ta uppgifter om dina krav och sök sedan i en rad webbplatser tillhandahålla denna tjänst för att hitta de bästa erbjudandena.

How fungerar det?

Prisjämförelsen motorer kommer att rikta en viss produkt, låt oss säga flygbiljetter till exempel. De accepterar detaljer av konsumentens krav, t.ex. ursprung, destination, datum krävs, etc. De sedan söka inom en rad olika tjänsteleverantörer, i detta fall flygbolag och resebyråer så att de kan lista de bästa erbjudandena för konsumentens krav.

De kan inte bara börja jämföra priser över hela linjen. Först måste de göra avtal med tjänsteleverantörer. De behöver tillgång till sina databaser tjänster och priser och de behöver komma överens om en provision nivå för all försäljning de skickar till tjänsteleverantören.

Ju mer tjänsteleverantörer prisjämförelsen motorn kan övertala att ansluta sina system, kommer fler erbjudanden som de har att söka och desto mer sannolikt konsumenter vill använda deras tjänst.

Vad är fördelen?

Nyttan för konsumenterna är uppenbar. Istället för att spendera timmar med att söka på internet för den bästa, de har en webbplats som gör allt arbete för dem. En bra prisjämförelse motor söker dussintals platser i en minut och visa detaljer om de bästa erbjudandena hittats. Konsumenten sparar tid och pengar.

Vilka är fördelarna för prisjämförelsen motorn bakom? Jo det är enkelt. De får en liten provision för varje försäljning som de skickar till ett tjänsteleverantör. De lägger inte en extra kostnad för det pris som konsumenten betalar. Utredningen kommer ut ur tjänsteleverantörens marginal. Kommissionen kan vara små men dessa platser växer i popularitet antalet försäljningar de skickar tjänsteleverantörer snabbt lägger upp. Konsumenternas forskning har visat att människor som använder motorer prisjämförelse är inte bara mer Internet savvy utan också i ett skede i sin inköpsprocess där de är mer benägna att köpa.

Vad är fördelarna för tjänsteleverantören? Tja om du är en konkurrenskraftig tjänsteleverantör, är fördelen uppenbar. Prisjämförelsen motor kommer att lyfta din tjänst som en av de bästa erbjudandena och skicka massor av affärer på ditt sätt.

Vad händer om du inte är den mest konkurrenskraftiga tjänsteleverantör? Varför skulle dessa företag vara villiga att arbeta med motorer prisjämförelser och belysa det faktum deras service är dyrare? Jo det finns fortfarande ingen skada av arbetet med motorer prisjämförelse. De flesta företag har några erbjudanden som är bättre än sina konkurrenter om priset sökmotor kommer att visa dem i ett bra ljus. Även för de affärer där deras service visar sig bli dyrt, är det enkla faktum personer som använder motorn prisjämförelse inte skulle ha köpt sin tjänst ändå, så det är ingen förlust.

Är de alla bra?

Under de senaste åren har massor av motorer prisjämförelser dykt upp. Vid första anblicken verkar detta vara en bra grej för konsumenten. Naturligtvis är det bara bra för konsumenten om priset sökmotor är att hitta de bästa erbjudandena.

Detta beror på två saker. För det första har prisjämförelse motor gjort överenskommelser med de bästa tjänsteleverantörer?

Andra är de effektiva och ärliga i faktiskt visar de bästa erbjudandena? Problemet här är att prisjämförelsen motorn har ett incitament att driva affärer som får betala det högsta provision. Därför kommer några av dem visar sponsrade resultat eller har preferred suppliers de sätter högst upp i listan. Konsumenten behöver för att resultaten listas efter pris.

Hotell

Låt oss titta på några exempel i vårt område av expertis - resor.

Det finns hundratals webbplatser som säljer hotellrum. Dessa platser är inte direkt tjänsteleverantören, vilket naturligtvis hotellet. De områden göra handlar med hotellen att sälja sina rum och ta en provision för varje försäljning.

Du kanske tycker därför att det sista konsumenten behöver är ytterligare en tjänsteleverantör göra pris jämförelser och ta mer provision. Hotellets måste göra en vinst, hemsidan som säljer rummet tar en provision och sedan prisjämförelser motorn tar en provision.

Saken är hotell vill se till att de har god beläggning och att göra detta, de ger de webbplatser som säljer rummen starkt rabatterade priser. Det är därför som det är billigare att boka rum via internet och det är även billigare om du kan hitta en bra motor prisjämförelse göra sökningen.

Det finns en enastående operatör i hotellets prisjämförelsen området, och detta hotell kombinerade. This australiensiska sajt jämför priser över mer än 30 webbplatser, listor dem efter pris utan bias till en webbplats och täcker en häpnadsväckande 600.000 hotell världen över.

Det pris de betalt för denna tjänst är osynligt för konsumenten. Deras genomsnittliga provision är bara 60 cent (USA) per bokning. Det är per bokning, inte per natt. Man kan se att de kommer att behöva skicka en massa bokningar innan de börjar göra värt pengar men fördelarna för konsumenten är sådan att de kommer att skicka en hel del bokningar.

Reseförsäkring

Som med de flesta internet trender tenderar USA för att ligga i framkant och det är amerikanska medborgare som för närvarande har de bästa alternativen med motorer prisjämförelse. En klar ledare i pris reseförsäkring jämförelser SquareMouth. Problemet är bara de endast har en sökmotor för personer bosatta i USA och en annan för boende i Storbritannien. Vi räknar med att under det kommande året eller två kommer god prisjämförelse motorer starta nya för de andra stora västerländska länder.

Flygbiljetter

Det är en konstig en. Det finns många prisjämförelse motorer Det söker efter billiga flyg. Problemet är de alla söker de stora bokningen myndigheter och dessa företag inte har de billigaste biljetterna. De billigaste biljetterna går till organ som generellt too mindre till invest i det slags datorteknik som tillåter för dem att ansluta sig en prisjämförelse engine.

Det finns dock en prisjämförelse motor som står huvudet högre än de andra. Tyvärr har du igen för att vara en brittisk bosatt eller bosatt i USA att dra nytta av deras tjänster. Detta är en av de få brittiska bygger internet företag som har gjort en betydande inverkan på den amerikanska marknaden. De är Cheapflights och samt söka på nätet flygningar kommer de även att ge en lista eller priser som är endast tillgänglig för bokning via telefon. De finner priser som är betydligt lägre än viktigare organ Internet bokning.

Slutsats

Vi hoppas att du finner vår översikt av motorer prisjämförelse användbart. Om du använder dessa tjänster förnuftigt sätt, kan du göra stora besparingar på din nästa semester.

Know Phuket är en resa och information hemsida för den vackra ön Phuket i Thailand.

No comments:

Post a Comment