Friday 28 October 2011

Att bli vin Collector.Ett intressant konst Form

Av vin som plötslig vänskap fjädrar? Vinet har en lång historia som går tillbaka till på minst 4000 f. Kr. Forntida egyptiska hieroglyfer i gravar innehålla bilder av kungligheter dricker vin. I själva verket är den äldsta kända flaska vin var från 325 e.Kr. och hittades år 1867 i en romersk sarcophagus som grävts fram i Tyskland.

Män och kvinnor har samlat vin i århundraden, på grund av den fantastiska kvaliteter av vin. Nyanser i smak, kvalitet, och dofter är beroende av enkla hemförhållanden teknik och grape val att insamling av vin en konstform som liknar uppsamling av olja målningar eller skulpturer. Men vinet har också förmågan att bli ett socialt centrum vid en måltid, ett sätt att främja vänskap (vilket påpekats av poeten Gay), och även ett kommersiellt företag för dig som gillar att köpa, sälja, och flaskor handel med vin.

En fantastisk samling

Australier uppskattar vin och 2006 landet var den sjätte största producent av världens vin. Vin produceras i alla stater och olika odlingsförhållanden har medfört skapandet av viner från varje kategorier inklusive rött vin, vitt vin, mousserande vin, starkvin och dessertvin. Än mer fascinerande är det faktum att olika kategorier av vin inkluderar variationer beroende på vilken australiensiska staten druvor och tillverkningsmetoder har använts.

Nu lägga de olika vinerna som produceras i världen att blandningen och det är lätt att förstå att människor väljer att bli ett vin samlare. Det finns en uppsjö av globala vin som fresta gommen. Viner från Irland, Förenade kungariket, Italien, Frankrike, Nya Zeeland och USA är bara några av de länder som producerar prisbelönta viner.

Liksom alla konst att samla in, det finns ett rätt sätt att närma sig praktiken. Den första fråga är att bestämma vilken typ av samlare du vill vara. Vissa personer samlar vin helt enkelt som en hobby, medan andra samlar vin som en investering. Syftet du har för insamling avgör vilken typ av vin du kommer att köpa.

Behöver du även att avgöra hur stora man vill ditt vin samling att bli i syfte att bestämma storleken på utrymmet som behövs för lagring. Vinet skall lagras vid en temperatur som är konstant någonstans mellan 7 º C och 18 º C. Utrymmet som valts för vinsamling måste kylas och luftfuktighet kontrolleras.

En kollektiv strategi

När det gäller olika typer av viner du vill samla in, det finns olika metoder en samlare kan ta.

Collect prisbelönta viner och samla sedan en enda kategori vin som rött eller vitt vin och samla sedan vin från hela världen, Specialiserade på en samling av australiska viner som bör samlas in en mängd olika vinerna i alla kategorier; Samla olika årgångar av vin, Samla vin hittades vädjar om personliga skäl; Samla vin väntas ha investeringsvärdet

När du bestämmer vilken typ av vin samlingen du vill utveckla kan en vin specialist hjälper dig att nå dina mål. Beror på kort och lång sikt budgeten kanske vill köpa en dyr flaska, flera flaskor, eller flaskor nog att representera större samling planerat.

Njuter Vin till sin fulla

Det finns två viktiga punkter att tänka på när han blir ett vin samlare. Först är det faktum att du behöver hålla goda erfarenheter av ditt vin inköp och lagring. Andra är behovet att ha en plan för utbyte som det vin används.

Vissa personer vill dricka en flaska vin och sen ersätta den med en eller två flaskor från samma kategori. Till exempel, om du dricker en flaska vitt vin kan du ersätta den med ett vitt vin. Detta hjälper dig att utveckla och hålla balans i din samling.

Det finns människor som helt enkelt köpa en tilltalande vin för insamling ersättning utan hänsyn till vad som var berusad. Ett populärt sätt att bibehålla eller öka ett vin samling är genom medlemskap i en klubb vin.

Det är möjligt att njuta av vin på så många sätt, men samla vin tar njutningen till en ny nivå.

Upptäck nya viner och lära sig om vin med vår gratis vin lektioner. Köp vin på nätet på Wine.

No comments:

Post a Comment