Tuesday 25 October 2011

Nokia 6760 Slide - Sliding Skönhet för handenheten Freaks

Nokia 6760 slide har packats med en samling smartphone funktioner som Internet, kamera, meddelanden, dataöverföring tangentbord och allt som är omtyckt av användarna. Denna bild öppning Handenheten levereras i antingen svart, vit eller röd fall mäter 97,5 x 57,9 x 15,5 mm väger 123,9 gram bara. Framsidan av enhet är förskönad med 2,4 inches TFT-skärm som kan visa 16 miljoner färger. Den erbjuder en mycket tydlig skärm med hög upplösning på 320 × 240 pixlar. Sliding gadgeten visar QWERTY-tangentbordet placeras under bildskärmen.

Denna typ av tangentbord är mycket användbar för sms och gör det möjligt för användarna med en bra textning hastighet som lindrar hela upplevelsen av messaging via SMS och Internet surfning. Apparaten levereras med en 3,15 megapixel kamera tillåter en att ta ta kvalitetsbilder med hög upplösning på 2048x1536 pixlar. Användarna kan klicka vackra bilder och tidningsklipp av vänner och familjemedlemmar och förvara dem i telefonens minne som Be Be senare delas med andra genom flera anslutningsmöjligheter funktioner. Ansökan klokt det har aktiverats med 2,0 WAP / XHTML och HTML som ger en rolig upplevelse för att surfa på Internet.

: Förutom samtal med den här telefonen, kan man även använda den för att skicka och ta emot meddelanden såsom test meddelanden (SMS), multimediameddelanden (MMS), e-post och snabbmeddelanden. SMS och MMS är ett roligt sätt att hålla kontakten med de nära och kära. Dessutom kan en aktie bilder och footages video med vänner och släktingar stationerad på långa avstånd med hjälp på MMS. Handenheten har försetts med flera anslutningsmöjligheter funktioner som kan användas för anslutning till Internet, överföring av filer eller för anslutning med övriga externa enheter.

Förekomst av klass 10 GPRS eller EDGE möjliggör en med hög hastighet överföring av uppgifter från telefonen till någon annan aktiverad enhet. Bluetooth och microUSB finns andra egenskaper som stödjer trådlös och trådbunden anslutning alternativ för överföring av data mellan enheter respektive. One kan lagra stora filer innehållande musik video eller annan data 128 MB interna lagringskapaciteten på enheten som kan utökas med upto 8 GB med microSD TransFlash kort.

När det gäller de underhållningsfunktioner berörs, kommer denna eleganta handenhet med många funktioner som förvara användare ockuperat i långa timmar. Tillverkaren har försökt sitt bästa för ge stora underhållningsfunktioner i denna gadget eftersom många köpare överväga dessa funktioner flesta innan man köper en ny telefon. Det har en smart mediespelare som kan spela nästan alla populära audio-och videoformat som MP4, 3GP, MP3, WAV och AAC. Det finns en FM radio med RDS vilket gör att användare med runda klockradion programmen att höras via telefon. Vid sidan av allt detta har det också utrustas med inbyggda i spel som är mycket intressanta och kan hålla användarna roade för långa timmar. I fall om man inte är nöjd med den inbyggda spel så kan man också hämta spel från Internet.

No comments:

Post a Comment