Tuesday 25 October 2011

Canon Digital SD1200IS Kamera Test

Det finns nu många 10 megapixels kameror att välja mellan, men Canon PowerShot SD1200IS 10 MP Digital kamera med 3x optisk bildstabilisator zoom och 2,5-tums LCD står sig väl jämfört med andra av sin prisklass. Det är enkelt att använda, och kommer inte att skrämma du gillar några av de som är inte bara "peka-och-skjut", som den här är. Med sina 3X Optical Image Stabilization zon, har du inte problem när man har för hand-tag i svagt ljus.

När det gäller bildkvalitet går, skulle jag säga att det är lite bättre än andra av samma kaliber. Storleken är utmärkt, vilket gör det mycket hanterbart om du måste glida in den i fickan eller plånboken.

===> Köp Canon Powershot SD1200IS digitalkameran på försäljning via denna länk <===

Här är några av fördelarna med Canon PowerShot SD1200IS:

Ett av problemen du kan stöta på med dessa kameror är en alltför liten LCD-skärm. Detta en sport en 2,5 tums hela en vilken uppvisar stora klarhet och skärpa i bilden. Den tid det tar att slå på kan vara ganska lång, dock. vilket innebär att du kan missa som sköt att ni ville ta snabbt om inte kameran har redan gjorts klara.

Ibland inlärningskurva på dessa kameror kan vara skrämmande, men den här har enkla menyer, lägena är alla lätt att lära, och det är välorganiserad. Att behöva söka igenom meny efter meny är alltid en smärta. De flesta kameror har mycket förvirrande menyer.

Om du vill ha en kamera som låter dig ta exceptionellt bra bilder med lite stress, är detta något för dig. Den 10 megapixel kvalitet är nästan förbi förmåga äldre 1,5 Gig datorer för att hantera, dock, så du kan ställa in inspelningskvalitet lägre om du kommer att vara att manipulera bilder senare.

Med sin autofokus, hittar du det att vara snabb och effektiv. snabbt låsa in på bilden och fokusera utan fel. Många kameror gör inte samt när du får in svagt ljus, men den här uppvisar inte mycket dåligt pixillationen på ens den lägsta ljusnivån. och det verkar öka de mörka områdena väl. Jämfört med andra modeller av sin prisklass, skulle jag säga dess förmåga att ta bilder i sådant ljus förhållanden utmärker.

När du vill att skriva ut stora utskrifter kommer du att uppskatta att bilderna även kommer att se bra ut när du zoomar in. Många kameror kommer att använda en digital zoom, så bilderna har små rutor som är märkbara. Denna kamera ger god information.

För dem som har svårt att fokusera nära på det lilla LCD-skärmen som kan vara ett problem för dem som framsynta, det är ett bekvämt optiska sökaren, som är en funktion som har varit försvinner från många modeller. Vet de inte att LCD-skärmen är bara för små för många människor att se igenom?

Såvitt laddningstider på batteriet, är längden tid du får från kameran inte otroligt, men jämförbar med andra modeller i dess utbredningsområde, jag skulle betygsätta som vara "rättvis" beträffande tid du kunna skjuta med det. När det gäller hur länge det tar att ladda batteriet, verkar det inte ta mycket tid alls.

När du vill komma riktigt nära objektet, som om du tar ett foto av en fjäril på en blomma, och du vill komma riktigt nära bilder, det hjälper dig genom att automatiskt konvertera från AUTO till makroläge. Du kommer att uppskatta den här om du är en ivrig naturfotograf.

För att vara rättvis, är Canon Powershot SD1200IS modell inte perfekt:

1. Ni kanske tycker att kameran är lite högljudd, eftersom det har alla dessa olika ljud det gör som det fungerar., 2. De flesta av dessa digitala kameror inte längre komma med en bruksanvisning, eftersom de låter dig ladda ner PDF från deras hemsida, och de tenderar också att inkludera den på installations-CD. Bara plocka upp det och släpp den på skrivbordet för att lära sig använda kameran., 3. Ett irriterande sak som de flesta andra kameror företag gör också, är de inte levererar ett grafikkort med kameran, så du måste köpa en efter att du har köpt kameran. Utan kortet, det är meningslöst, så du skulle tro att de skulle informera er om detta faktum på lådan någonstans.

Ett bra sak är det breda spektrum av färger som enheten kommer in Ofta dessa kameror bara komma i silver. All-in-all Canon PowerShot SD1200IS 10 MP Digital kamera med 3x optisk bildstabilisator zoom och 2,5-tums LCD är en bra kamera för sitt pris, fullt i klass med alla andra 10 megapixel kamera som jag vet.

No comments:

Post a Comment