Wednesday 26 October 2011

Säljer på nätet - professionell hemsida copywriting Gör onlineförsäljning

Webbplats copywriting - vägen till Sales

Att du är upptagen. Dina kunder är upptagna. Dina chanser att sälja på nätet beror på din webbplats svar på dessa fakta. Du kommer att lyckas sälja på nätet om du erbjuder:; Convenience. , Rätt information, på rätt plats, vid rätt tidpunkt. , Snabb, lämpligt svar på dina kunders behov. ; En tydlig uppmaning till handling, en erfaren, professionell hemsida kopiera författare förstår hur du ska agera. Tänk att sälja på nätet skiljer sig från någon annan typ av försäljning. Online kunder:; Skanna dina webbsidor istället att läsa dem. , Rulla bara ner när de blir riktigt engagerad i informationen. Åtgärda tydliga och enkla navigation lika mycket som det faktiska ord på sidan. ; Webbplats copywriting som fungerar

Vi ska titta på ett exempel. Say Bill, en installatör, söker specialiserad tråd att slutföra en industriell jobb. Han går på nätet och söker efter hög temperatur kopparkabel. Han klickar på flera webbplatser i sökresultaten tills han finner en som listar flera olika typer av hög temp ledare med sin produkt i den andra ståndpunkten, inte ens med krav att bläddra nedåt. När denne klickar på produkten, finner han de tekniska specifikationerna, priser, fraktkostnad-, produkt-tillgänglighet och en knapp som säger Beställ nu. Han har hittat sin produkt med två klick och beställde med ytterligare ett!

Detta online försäljning var smärtfri för båda köpare och säljare eftersom de sidor som dök upp var utformad skickligt:; Webbplatsen föreföll högt upp i sökresultaten. ; På kundens första klick, fick han precis vad han letade efter. ; Den andra klicket, hittades han detaljer. , På den tredje klicket, beordrade han. , Ser du hur detta är nyckeln till att bygga en stor webbplats? ; Ingenting av detta hände av en slump. Alltihop kom därför att en begåvad webbplats copywriter var inblandad. Denna kopia författare utvecklade sidor som svarade på kundens behov och en sökväg till köpet som är snabba, enkla och helt enkelt förnuftigt.

Webbplats copywriting som inte fungerar

Låt oss titta på ett exempel som är väldigt nära hem för mig. Att stödja min älska att resa, jag har gått many flyglinjer e-post abonnemang. Det ger veckovis e-post het som ibland exklusiva Vasteras. - Perfekt!

Ett av de flygbolag, som jag förmodligen inte bör namn (United), innehåller stora PR-information samt priser. Webbplatsen kopia skriver är väldigt bra.

Första gången de erbjuds en biljett som jag var intresserad av att köpa, jag klickade på Klicka här knappen. Det tog mig till en inloggningssida som jag inte var registrerad att använda. Inga problem - Jag ska göra lite arbete för en bra pris. Registreringen var ganska omfattande, med ca 10 min. När jag fyllt i registreringen fick jag veta att platsen inte tog registreringar nu!

Okej, så jag är envis. Jag gick tillbaka när jag fick nästa e-post. Denna gång efter slutförandet av registreringen (ytterligare 10 minuter), verkade det som om jag var registrerad! Framgång! Men jag har aldrig lyckats använda den. Jag får allehanda fel när de försöker logga in Självfallet gör jag inte flyga på USA. Bara för mycket problem. Undrar om någon vid United är testa den här webbplatsen? Undrar om andra kan logga in? Kanske kommer någon att skicka detta till dem.

Er del

Ett professionellt webbplats copywriter ber dig för all försäljning med inriktning material du har. Detta omfattar kataloger, leave-bakom material och försäljning lakan, reklamtexter och så vidare. Kopian författaren också kommer att ha information om ditt företag, ditt företag filosofi, ditt uppdrag uttalande och dina kunder politik service.

Författaren gör resten!

No comments:

Post a Comment