Saturday 29 October 2011

Gratis gåvor med Mobiltelefoner - Betala mindre för mer

Erbjuder gratis gåvor med mobiltelefoner är ett vanligt fenomen i Storbritannien. Tjänsteleverantörerna tillsammans med mobiltelefontillverkare mode erbjudanden som absolut är lockande och teckning. Dessa affärer är lämnats in i mobila användare att attrahera potentiella kunder och behålla de redan befintliga.

Den mobiltelefon behandlar förändras med förändringen i naturen av användare. De två mest populära mobila anslutningar i Storbritannien är "pay as you go" vilket innebär att användare får sin mobiltelefon laddas och gör uppmanar därför därmed kan hålla en kontroll på sin spendings. Medan det andra är "avtal telefoner" vilket innebär att användaren betalar för hans samtal i form av månatliga räkningar. De två form av tjänster kommer med olika erbjudanden. Den tidigare dvs 'pay as you go "-tjänster främst är inriktade på mitten och låg användare inkomster grupp som vill att hålla koll på sina utgifter. Medan den senare, dvs utgörs av "kontrakt telefoner" tjänster i allmänhet avsedd för avancerade användare som har råd att gå överbord med att betala sina månatliga telefon räkningar.

Baserat på skillnaden fri gåvor med mobiltelefoner också olika. Till exempel gåvor erbjuds med "pay as you go telefoner i allmänhet omfatta mobila skinn, mobil teman, bakgrundsbilder, T-shirts och mobila omslag, mobilhållare etc. Dessa gåvor föredras av de flesta användare. Som tror att gåvor oavsett hur stort eller litet det är, bär en känsla av tillfredsställelse och positiva vibbar. Användarna finner de gåvor lockande och får dragen till den som tillhandahåller tjänsten därmed uppfyller sitt syfte att sälja fler och fler tjänster. I affären inte enbart fördelar säljaren utan även användare samtidigt.

Den andra formen av service "kontrakt telefoner" erbjuder också ett antal av spännande gåvor till sina användare. När vi diskuterade att tjänsten främst konstruerad för hög inkomstbringande individer, därför presenter bilagor till denna finns också hi-end. Till exempel, Wii etc. Alla dessa gåvor LCD-TV, I-telefon, X-Box, bärbara datorer, är högt prissatta och kommer fri med den mobila anslutningen. Målet användare av tjänsten att vara rika och goda köpkraften skulle vilja få presenter som är dyra och träffas och deras ekonomiska standard. Den fria presentreklam Woo mobila användare och inspirera dem att ändra sina tjänster och gå med den som erbjuder det bästa erbjudandet.

Tjänsteleverantörerna behålla ändra deras PR-strategier i syfte att säkerställa en fast foten mitt användarna på marknaden. By Gifting produkter värd mer än priset på de tjänster förtrolla användare och därmed ökar omsättning bolaget utöka användarbas av tjänsten på marknaden. De gåvor erbjuds i mobila företag är också respektabel varumärken därmed finns det inte fråga om användarens missnöje när de få högkvalitativa produkter utan att betala ett öre för samma. Liksom, LCD-TV har fri med mobiltelefoner hör till Toshiba, LG eller andra märken som är jämnt bra.

Mobila företag numera konkurrerar med varandra på grund av gåvor. Sprinten är som har den mest enastående itu med oklanderlig service. Ger detta för användaren med fördelarna av superlativ tjänster på den mest konkurrenskraftiga priserna. Och som alla spelare proffer affären användaren få även en möjlighet att switcing den tjänst den när han känner missnöjda. Det håller även koll på tjänsteleverantörerna monopol och oegentligheter.

Så allt som allt vi kan dra slutsatsen att den fria gåvor med de mobiltelefoner är bra erbjudanden för både köpare och mobila tjänsteleverantörerna att det gynnar dem båda. Användaren får utilitaristiska produkter tillsammans med oklanderlig service (utan att spendera en enda bock) och tjänsteleverantörerna observera ökning av deras vinster när de blir mer och mer kunderna.

No comments:

Post a Comment