Friday 21 October 2011

The Big sanningen om Plus Bälten Storlek Strumpebandsorden

Om du skulle nämna begreppet plus size strumpeband bälten till någon som de kan börja skratta, eller inställsam. När folk tänker på en person som bär bälten plus size strumpeband de kan tänka sig en sjuklig fetma kvinna trava runt i köket idrottsliga hennes underkläder.

Samtidigt som jag inte kan exakt bevisa att så inte sker, vad jag kan säga är detta är ett stort missförstånd så är hela idén bakom ordet plus size. Plus size har inte ens betyda övervikt. Beroende på dimensionerna av en person som de kan bära plus size kläder och fortfarande ser mycket i form. Men socialt tryck win fortfarande ute övergripande som leder till att kvinnor känner oattraktiva genom att handla hos plus size butiker i person.

Detta kommer speciellt i spelet när man talar om underkläder such som plus bälten storlek strumpeband. Kvinnor är mycket mer sannolikt att handla online för plus size kläder än de är i person som leder till ökade intäkter för online shopping butiker som säljer Plus Size strumpeband bälten. Folk ska komma ihåg att tekniskt vid vissa tillfällen några av Amerikas vackraste kvinnor anses plus sådan storlek som Beyonce och Britney Spears men vi skulle aldrig kalla dem överviktiga eller ens knubbig.

Bryta ner den stereotyp som levereras tillsammans med terms som detta är viktigt så att människor med ansvar med sina bantning och matvanor kan fortfarande njuta av sin livsstil utan att känna silly gå in i en butik för inköp en artikel av kläder eftersom etiketter som samhällets put på dem.

No comments:

Post a Comment