Thursday 20 October 2011

Samsungs Heavy slå Omnia II

Andra återkomst Omnia

De nya Samsung i8000 Omnia II träder en värld av mobiltelefon och handdatorer med aktuella funktioner, utmärkt design och en användarvänlig metod. Samsung har skapat Omnia-serien som förbättrade från deras tidigare i900 Omnia och Samsung i8510 INNOV8 vid en kombination av starka hårdvaran med Symbian OS och utmärkt multimedia-capabilities uppspelning inbyggd i telefonen. Detta är ett naturligt steg att ta, eftersom receptionen för både mobila enheter var mycket positiv. Omnia innehar de bästa delarna och kapacitet båda.

Letar du djupare in i Omnia II

Kanske en av de största hindren för att Samsung Omnia II har övervunnit bryter ner gränsen mellan en Pocket PC och en mobiltelefon. Med den ständigt växande trenden av mobiltelefoner som också har samma funktioner som pocket pc, har det skett en ökande efterfrågan på produkter som skulle ge samma förmågor som båda. Omnia II åstadkommer detta genom ett Microsoft Windows Mobile Professional operativsystem. Detta tillåter användaren att använda desktop publishing program. WiFi-anslutning och tillgång till GPRS-nätverk ökar även Omnia II: s användbarhet.

Med 16 GB lagringsutrymme och en SD-kortplats kan du enkelt lagra och komma åt filer och media. Its inte en Apple iPod, men du inte verkligen behöver över 40 GB musik och poddsändningar antingen. Denna yta är mer än tillräckligt för lagring av bilder, handlingar och tillräckligt filmer och musik till att hålla dig underhållen för dagen. Av mini-USB-anslutning på sidan kan du ansluta till vilken dator som helst lätt. Den laddar via USB-porten också, vilket sparar dig besväret att ansluta en separat laddare när du är ansluten till en dator för långa perioder.

Att döma boken efter omslaget

Bortsett från Omnia II maskinvara överlägsenhet, lyser Enheten också genom sina väl utformade och form. Pekskärmen har en utmärkt svarta glas finish som är båda snygga och eleganta att titta på. Naturligtvis skiljer sig inte mycket från övriga mobila pekskärmsmobiler. Men med de flesta apparater har nästan inga knappar på framsidan, det är verkligen inte mycket utrymme för innovation. Annan trevlig funktion är att denna telefon har ett hörlursuttag som på botten, så att du montera den på ett stativ under laddning det. Sammantaget är Omnia II en mycket bra telefon och de som planerar att skaffa en pekskärm mobiltelefon snedstreck handdator bör överväga att få en.

För mer information om Samsung Omnia 2, besök Moby1 idag och se hur mycket du kan spara på detta alla nya luren.

No comments:

Post a Comment