Monday 31 October 2011

BE Bredband - bra paket till otroliga priser

Bredbandstjänster har blivit en väsentlig och oersättlig delen av personer i Storbritannien. Oavsett vad man vill göra, allt tas om hand av Internet. Var i information till sammanställa en rapport, shopping att göra, räkningar som ska betalas, meddelanden som sänds, har Internet allt och inget för dess användare. Utan tvekan har Internet gjort människors liv mer bekvämt och bekvämare än någonsin tidigare.

Men att dra nytta av dessa egenskaper måste man ha en anständig bredbandsanslutning. Med över tjugo bredband i Storbritannien, mycket få som verkligen levererar vad de lovar början. En av dessa få ger är BE bredband. Det konstaterades i 2004 med det enda syftet att tillhandahålla högkvalitativa bredbandstjänster till sina kunder. Sedan tillkomsten har de gjort just detta och har därmed etablerat sig bland de främsta val av Internet-användare i Storbritannien. Även tjänster början begränsas till de stora städerna Manchester, London och Birmingham, den ökade efterfrågan av dess utmärkta tjänster leder till expansion i stor skala. Företaget täcker nu telefonväxlar långt över 1200.

BE bredband erbjuder tre typer av paket. Dessa paket skiljer sig åt i termer av nedladdning och uppladdningshastighet, månatlig kostnad och väldigt unikt, antalet IP adress tilldelad också. Den första av dessa paket är BE Value Pack. Den erbjuder en nedladdningshastighet på upp till 8Mbps och en uppladdningshastighet 1.3Mbps. Allt detta till ett fantastiskt pris på £ 13,50 på en 12 månaders kontrakt. För dem som föredrar högre hastigheter, den är obegränsad och BE Pro Pack är vägen att gå. Finns på en månatlig kostnad för £ 21,50, erbjuder Pro paketet nedladdningshastighet på upp till en jättestor 24 Mbit / s, tillsammans med en uppladdningshastighet 2.5Mbps. Bortsett från en standard 12-månaders kontrakt, kan man också välja en lägre tre månaders kontrakt.

I så fall eskalerar månatliga priset till £ 24 tillsammans med en anslutningsavgift om £ 24. Vara obegränsat, å andra sidan är för dem som varken vill att deras bredbandshastighet vara för högt eller för lågt. En nedladdningshastighet på upp till 24 Mbps och en uppladdningshastighet 1.3Mbps är försedd med denna affär till en månadskostnad på £ 17.50. På en 3 månaders kontrakt, paketet kostar £ 20 en månad i tillägg till £ 24 Anslutning avgift. Att bidra till detta paket-specifika funktioner, får man en trådlös router, fri installation, effekter ett fält och 24 / 7 kundsupport med alla tre erbjudandena. Företaget erbjuder också ett niomånaders kontrakt med samma uppgifter som ovan, men endast till 18 oktober.

BE bredband använder ADSL2 +-teknik för att tillhandahålla Internet Service. Detta görs via telefon utbyten av BT (brittisk Telecom). Således, för att kunna utnyttja BE: s tjänster, måste man ha en BT telefonförbindelse. Om inte, för att sedan ett behov få en. BE låda kan hållas med användaren även efter att affären med tjänsteleverantören löpt ut, men för en nominell avgift på £ 50.

Med sådana frestande erbjudanden i sikte, är det lämpligt att man arbetar i ett krav Internetanslutning i förväg. Value pack ska bli utnyttjade av ljus Internet-användare, medan Unlimited och Pro Pack är vanligtvis konstruerade att hålla behov av tunga internetanvändare i åtanke. BE bredband har också en webbplats där användare kan samråda för att lösa eventuella frågor de kan ha. Man kan läsa recensioner av användare som har använt erbjudanden själva. Detta kan hjälpa en hel del vid beslut som handlar att välja.

No comments:

Post a Comment