Saturday 29 October 2011

C2 Taser - Senaste i civila Stun guns

Taser International släppte nyligen den senaste vapnet konsumenten bedöva - C2 Taser. This Taser Pistolen var särskilt utformade för att användas av allmänheten kan skydda sig i händelse av en attack. Den har nästan samma mängd bromskraft som finns i polis-fråga tasers, men det är ljusare och trevligare att använda. Till skillnad från många personliga elpistoler på marknaden, är C2 inte utformas som en pistol. Det är mer som ett rakapparat. Den unika formen gör att angriparna är mindre benägna att inse att det är hot, vilket gör det lätt nedfällbara. Andra, billigare elpistoler är formad som ett handeldvapen och därmed mer direkt hotfullt och svårare att dölja. De har också ofta en mindre tillförlitlig batteri än C2 använts.

C2 Taser kan stoppa ett hot med upp till 15 meter bort, eller som kan användas som en kontakt stun anordning för att slå tillbaka någon som är nära dig. Den levereras med en utbytbar patron, integrerad lysdiod, valfri lasersikte, och utlösa skyddskåpan. Handtaget i denna luft Taser har utformats så att alla oavsett storlek kan använda den. Detta är goda nyheter för små kvinnor som hittills kan ha haft problem med större, skrymmande modeller. C2 har också en garanti livstid ersättning och ett års garanti. Den körs på en lång livslängd, lågt underhållsbehov litiumbatteri som ger mer än femtio möjligt avskedanden.

När C2 Taser levereras, är det inaktiveras. The Taser gun kan endast aktiveras av Taser Internationella när köparen har passerat en säkerhets-och säkerhetsprövning. Det förhindrar dömda brottslingar och minderåriga från lagligt att köpa en C2. Dessa anordningar har alla ett unikt serienummer och är utrustade med Anti-Felon Identifiering taggar, som tillåter polisen att spåra eventuellt missbruk. C2 kan köpas på internet detaljhandlare och Taser International - antingen via webben eller via telefon. It säljs för 299 dollar USA och finns i designern färger som Black Pearl, Titanium silver, Electric blå och metallic-rosa. Över 10.000 poliser i detta land är tillåtet att använda en Taser. För ett allmänheten att köpa C2 lagligt, kommer det att bli nödvändigt att kontrollera lokala och delstatliga lagar om sådana elpistoler. Vissa stater har begränsningar för Taser enheter.

Vissa tror att de luft tasers kan missbrukas och måste begränsas ytterligare med hänvisning fall av polis missbruk. Andra säger att så länge elpistoler används korrekt och lagligt, kommer de att vara säkra. Strikta bakgrund kontroller närvarande krävs för att köpa en C2 Taser. Det finns en liten avgift för utförandet av denna kontroll, varefter beställaren kommer att få sin aktiveringskod. Fram till denna tid, är Taser inaktiverade. C2 har utformats som en av den mest tillgängliga elpistoler på marknaden, som kan användas av någon vuxen. Det gör de civila C2 första verkligen livskraftiga Taser tillgängliga för allmänheten.

Fabiola Castillo är en expert på nätet marknadsförare för webbplatsen NinjaCOPS. Detta virtuell butik är specialiserat på personlig försvarsmateriel där du kan handla Mace peppar spray, nyckelringar kubaton, billiga elpistoler, nunchaku videor teknik, dolda videokameror, expanderbara batonger av stål, och många andra hem säkerhetsprodukter.

No comments:

Post a Comment