Sunday 23 October 2011

Sim Only erbjudanden: Alternativ att hålla din telefon

Har du någonsin blivit i en situation där du älskar telefonen alldeles för mycket men inte vill förlora det eller ge det sekundära status när du får ett nytt kontrakt eller bilda en allians på en pay as you go-kort? Det är där SIM (Subscriber Identity Module) behandlar endast kommer in i bilden. Som namnet antyder är dessa erbjudanden kan du byta till en annan operatör och inte utnyttja deras avtal eller ingå ett fördelningssystem som antingen tar. Så småningom ger dig rätt att behålla din mobiltelefon och numret medan du får nytt SIM-kort.

Detta nya kort kommer per post efter att du skicka in alla nödvändiga uppgifter. Eftersom migrationen från ett nätverk till ett annat nät tvingar inte dig att ändra ert nummer så att du stannar på samma antal också. Alla de stora näten O2, Vodafone T-Mobile, 3 och Orange provide SIM endast erbjudanden för att ge mer och bättre valmöjligheter för konsumenterna. Eftersom du skulle migrera till ett annat nätverk det är tillrådligt du får ett nät där du gör de flesta av dina kommunikation såsom samtal eller meddelanden. Det skulle berättiga dig till många gåvor erbjuder eftersom de flesta av samtal / meddelanden till samma nätverk är under ett rabatterat plan.

Den kan visa sig bli en stor pengar att spara alternativ som generellt avtal och erbjudanden fördelningssystem komma till ett högre pris än ett SIM bara deal. Du behöver inte spendera en förmögenhet varje månad att använda telefonen och allt det är bra för dem som kommer till slutet av deras respektive avtal och vill behålla sitt telefonnummer samt mobiltelefon. Vid beslut som handlar att välja fundera på nätet av preferens första och därefter räkna ut vilka affären skulle vara perfekt för dig baserat på längden av avtalet, månadsavgiften och de erbjudanden som kommer med det. Dessa erbjudanden kan vara i form av många fria minuter att ringa, gratis SMS, ibland rabatter kontanter också.

Det finns en mindre skillnad mellan att ingå ett avtal affär och ett SIM bara deal. I den tidigare du betalar månadsvis för användande av telefon samt ett större belopp för handenheten också. I det senare du betalar bara en fast månadskostnad. Uppenbarligen visa sig de vara ett billigare alternativ. Denna metod därför har visat sig vara ett mycket populärt eftersom människor vill tillbringa så lite som möjligt, och speciellt i dessa tider där det finns en utbredd arbetslöshet och inkomster människor har drabbats hårt.

Precis som i flesta andra saker är det billigaste inte alltid det bästa alternativet. Överväga olika fördelar och nackdelar med ett erbjudande som du komma igenom. Läs och kontrollera din användning under en tid att se hur många minuter brukar du förbrukar under en månad om hur man ringer och hur många textmeddelanden vill du spendera på månadsbasis. Generellt, större avtalsperioden är, desto mindre du skulle betala på månadsbasis. Däremot kraften som du håller en viss avtal om att lång tid. Sammanfattning - SIM endast erbjudanden är ett mycket attraktivt alternativ för användare som vill fortsätta att använda sin nuvarande telefon och vill också minska kostnaderna. Det finns olika alternativ och många förändringar som sker regelbundet så det är bättre att kontrollera nyare erbjudanden på regelbunden basis.

No comments:

Post a Comment