Monday 24 October 2011

Nikon D90 DX 12.3MP Digital SLR Kamera Test

Nikon D90 DX 12.3MP Digitala systemkameror är en av Nikons nybörjar enögda-Reflex kameror. Nikon har alltid varit känt som ledande inom digitala kameror, och D90 inte förstöra det intrycket. Om jag skulle bara gå fram och köpa en kamera utan att ens jämföra egenskaper, skulle en Nikon vara den jag skulle köpa.

De har hållit vikten och enhetens storlek mindre, så det är lätt att hålla. Flera av dessa SLRs är enorma. Men det är inte alltför ljus, en kamera som är för ljus är svårt att hålla sig från att skaka.

===> Köp Nikon D90 DX 12.3MP Digitala systemkameror till försäljning via denna länk <===

Här är några av de fördelar och egenskaper Nikon D90 DX:

Så det byggs är stadig och säker, och det har en skön känsla när du Heft it. Varje Nikon ger enastående bildkvalitet. Du behöver inte ens behöver oroa att om du köper en Nikon.

Linsen som kommer med det som kallas "kit objektivet" är OK, men du kanske vill köpa ett bättre objektiv i framtiden. Det är tillräckligt för en nybörjare. Jag gillar en lins som går hela vägen från 30mm - teleobjektiv, och ger dig god kvalitet samtidigt.

De alltid ge dig möjlighet att redigera bilderna direkt i kameran, som jag aldrig förstått. Visst du kommer att slösa dyrbar batteri tid om du skulle göra det, och skulle inte det vara mycket bättre att använda Photoshop, senare, att göra sådana saker? Jag kan inte föreställa någon som faktiskt använder den funktionen oavsett vad kameran.

Batteriet räcker längre än de flesta av sina konkurrenter, som är en mycket bra funktion. Om du har ett kort, som rymmer 600 fotografier, och ett batteri som kan pågå tre timmar, det kommer att finnas några situationer som du skulle köra ut heller.

Det har ett enormt LCD-bildskärm, möjliggör enkel bild av även de minsta detalj. Så att du inte behöver zooma in att se kvaliteten. De flesta LCD-skärmar är mycket mindre än så

Det finns vissa irritationsmoment med Nikon D90 DX 12.3MP kamera, eftersom det är med någon kamera:

När du fotar videor, det är ingen autofokus. Jag antar att det måste ta så många bilder på så kort tid att det inte också kan slösa tid att flytta objektivet i-och-ut. Bildfrekvensen är viktigare att oroa sig för.

När du tar bort kit objektivet, underliga saker ibland visas på menyn eller kameran kommer att sluta fungera och du måste ta ur batteriet och ha det återställs. Kommer dock flesta människor inte avlägsna objektivet, anyway.

Liksom är fallet med någon annan SLR-kameror, med undantag av Olympus, är kamerans Live View i princip oanvändbar. De är att kasta den funktionen i sista ögonblicket, tror jag, försöker konkurrera med Olympus. som inte fungerar. Mycket av det som gör Live View arbete är ordentligt på programmering hastighet. Programvaran måste kunna hålla jämna steg med den inkommande bilden och det är inte en lätt sak att göra. Så, lämnar de ut funktioner i sina försök att få det visa tillräckligt snabbt.

Sammanfattningsvis skulle jag säga att Nikons alltid noteras för deras nivå av kvalitet, och Nikon D90 DX 12.3MP Digitala systemkameror inte svika.

No comments:

Post a Comment