Wednesday 12 October 2011

Love vs Vänskap, partihandel eller detaljhandel

Visa din kärlek som grossist och få vänskap som att köpa detaljhandelsvaror.

Det finns ingen anledning att vara förvirrad av artikelns rubrik, Ja, vi ska tala om kärlek och vänskap, samt parti-och detaljhandel.

Det är troligt att att lyckas med att hitta sann kärlek, måste en människa att vara mycket försiktiga när de fattar beslut från, säg, kanske en mängd olika val. Under förfarandet, är du som picky | SMÅAKTIG | särskilt | kräsen | pedantisk | gammaldags fruntimmersaktig | persnickety | detaljreglering | kinkig | försiktig | ansvarsfull | scrupelous} som en Buer kvardröjande i en butik översvämmad med alla typer av objekt, agerar villrådigt bland många alternativ begränsade pengar att spendera.

När det berör vänskap, du tenderar att vara mer vidsynta. Sällan är en person dum nog att avvisa dem som avser att bli vän med dem verkligen, oavsett det faktum huruvida motparten är fina söker eller har ett intetsägande utseende, ljust eller typ av talanglösa. Detta är en stor skillnad mellan kärlek och vänskap. Kärlek är som att köpa i detaljhandeln varor där människor är försiktig när det gäller objekt i butik. Medan vänskap är som ett partihandel där större mängd du köper, desto mer fördelar företaget sannolikt kommer att vinna.

Men det är uppenbart att man söker äkta kärlek är hundra gånger svårare än att köpa färdiga produkter i ett varuhus! Har du friheten att köpa vilket handelsvaror som du vill. Det kan finnas en vurm för snäva jackor på marknaden. OK går och få, och du kan inte känna botfärdiga på att tänka att de kan vara avdankad framöver. Anta att du känner dig trött på det objekt som inte är så hemtrevligt att bära som sportkläder, ändra det. I ett annat fall, i år du plötsligt fastnar i en djup passion för röda färgen och köpte ett stort antal röda kläder vansinnigt. Men du kan inte bära i rött hela tiden. Vill du uppdatera dig med en rosa kjol eller ett par gråa stilett ofta. Det är okej med shopping-liv är mer rik och varierad med flera val. Ändå kärlek kunde vara olycklig med fler alternativ.

Det handlar om mer frihet när det gäller vänskap. Människor har många val som till vänner. Alla har bra punkter och svaga punkter. Du kan göra vän med någon eftersom du beundra några av de dygder han eller hon har. Säger, är en pojke en konstnär - en idealisk vän i din resa till riket av konst, så kommer ni säkert inte minska sin goodwill till vara din vän bara därför att han är en storrökare. Och det är inte nödvändigt för att få störs, eftersom du inte nödvändigtvis bor tillsammans med honom i ett och samma rum.

Att respektera att kärlek är mer lik en grossistledet varor. När du tar en tycke till för person är du köper grossistprodukter bland vilka det kan finnas vissa defekta produkter, vilket är halva tiden oundviklig. När du har köpt en typ av grossist varor, bör du acceptera det faktum att inte alla objekt kan säljas till bra pris. Om du har köpt en helt felaktig typer av varor kommer du att i trubbel, som enbart lämpar sig till ett slöseri med både pengar och energi. I motsats till att vara intrasslade med en olönsam partihandel att vara inblandad i fel grossist kärlek verkar vara en farligare situation.

No comments:

Post a Comment