Saturday 29 October 2011

Hur du optimerar resultatet för en Steam Cleaner

Ytor rengörs med hjälp av en renare ånga ånga är ingen svår uppgift, men kan det göras på fel sätt, vilket resulterar i skador på underlaget. Many rengöring yrkesmän erbjuder tips att säkerställa dessa maskiner att fungera bättre och göra rengöringen enklare för operatören.

Här är några förslag för framställning av maximal prestanda från din Steam Cleaner, utan att skada ytor.

Know Your Steam Cleaner

Ett ångrengörare matar torr ånga på ytor att smälta bort smuts. Torr ånga innebär hetvatten med en temperatur på upp till 360 ° F, med mindre än 5 procent vattenhalt. De höga temperaturer som används kan skada värme-känsliga ytor, så gör vissa att testa en liten del av ytan först.

En ånga ånga renare smälter bara smuts och andra föroreningar i en restprodukt. Antingen måste man ta bort smuts residue manuellt med en handduk eller en borste eller använd en städmaskin med en bifogad vakuum.

Many golv ångrengörare modeller levereras med ett bifogat vakuum anläggning. This la funktion gör ångan rengöringen lätt göra det möjligt för användare att samtidigt rena extraktet därigenom skära ner totala tid som krävs för rengöring.

Använd tillbehör

Ett väl konstruerat golv ångtvätt kommer att ha några väsentliga och en del tillbehör. Sådana ytterligare verktyg inkluderar detalj penslar, gummiskrapa verktyg, Stavar förlängning, och andra tillbehör. Låt oss titta på hur dessa tillbehör kan stödet i reningsprocessen.

Detalj borstar kan användas för agitera envisa inlåning, bryta dem isär eftersom de är uppmjukade med hög temperatur ånga. Nylon, koppar och borstar av stål finns tillgängliga, allt från mjuka till hårda borst detta. Använda mest nötande stålborstar på ömtåliga ytor kan faktiskt skada och repa ytan. Därför måste man matcha detalj pensel till ansökan till hands. Exempelvis krävs att ta bort tuggummi från konkreta styrka rostfria stålborstar, medan dessa penslar kan skada känsliga plattor.

Kom ihåg att när man väljer en maskin, detalj borstar snabbt slits ut och måste bytas ut ofta. Som sådan får köpa en maskin som kräver användning av dyr detalj borstar visa sig vara mycket kostsamma.

Man kan använda en portabel ångtvätt för rengöring fönsterkarmar och glas. En gummiskrapa verktyg, genom vilket man kan ta bort smutsen rester, gör rengöringen enklare.

Använd gröna kemikalier

Många typer av Ångrengöringsapparater innehålla en tank för rengöringsmedel. Dessa tankar används för lagring av rengöringsmedel som kan injiceras på ytan för förbättring av effektivitet.

Kan dock använder fel typ av tvättmedel skada ytor, liksom. Konstgjord kemiska rengöringsmedel lämna giftiga rester på ytan som kan skada ytan, miljön och användaren. Det är bättre att använda gröna kemikalier, som är lika starka som konstgjorda kemikalier, om inte mer, i form av städning kapacitet. Den verkliga plus gröna kemikalier är att de är lättnedbrytbara, vegetarisk, och giftfria, att de inte skadar ytan, människor eller miljön.

Avancerad teknik

En kvalitet industriell ångtvätt ska vara utrustade med vissa sofistikerade teknik som automatisk påfyllning teknik och antibakteriellt teknik. Återfyllnad tekniken gör rengöringen enklare och snabbare, ger operatörer möjlighet att arbeta kontinuerligt utan att stänga av maskinen att fylla på. Antibakteriell teknologi, gör att ett annat viktigt inslag nära fullständig eliminering av bakterier och bakterier som inte kan dödas av ånga temperaturer ensam. Båda dessa tekniker hjälpa att maximera prestanda maskiner rengöring med ånga.

No comments:

Post a Comment