Wednesday 19 October 2011

Att hitta det bästa priset på ett mobiltelefon

Medan de nyaste mobiltelefoner kan vara tilltalande för de funktioner som de utför, är deras kostnad oöverkomligt dyr för många människor. Det finns dock ingen anledning att låta en liten budget komma i vägen att äga en av de nyaste telefoner på marknaden. Låg kostnad mobiltelefoner är tillgängliga via många olika detaljhandeln källor. Att hitta den rätta beror på dina personliga preferenser shoppa, vilken typ av plan som du behöver, och de funktioner som du kräver. För dem som är villiga att spendera lite tid att shoppa runt är det möjligt att betala mycket mindre än detaljhandelspriset för en ny mobiltelefon.

Hitta en telefon som stöds av din nuvarande leverantör

För kunder med ett befintligt avtal, är det viktigt att hitta en telefon som uppfyller dina behov som inte kräver förtida uppsägning av ett kontrakt. Denna uppsägning kommer att medföra större straffavgift avgifter som får sammanlagt upp till några hundra dollar. Istället bläddra i mobiltelefonen erbjudanden för din nuvarande leverantör. I många fall kommer de att ge rabatter eller avdrag till dem som förlänger sitt nuvarande kontrakt.

Faktor kostnaden för planen i kostnaderna för de rörliga rekomenderar till just

Vissa telefoner kräva registrering i särskilda planer för aktivering. Om en telefon krävs dataanslutning eller andra lägga på, kan det hamna dyrare budgeterade i det långa loppet. Se till att du tar detta månadskostnad beaktas. Ett lufttrafikföretag telefon kan se dyrare annans, men när kostnaderna för tjänsterna i beräkningen, kan dyrare telefonen i slutändan kostar mindre.

Handla genom tredje part återförsäljare

Det finns ett antal webbsajter som säljer mobiltelefoner som kan användas med någon tjänsteleverantör. Dessa priser tenderar att vara mer konkurrenskraftiga, och de tillåter köparna möjlighet att gå med någon plan som de vill. Om du köper via en tredje part återförsäljare, se till att telefonen som du väljer kommer att arbeta med din mobiltelefon plan. De flesta platser kommer att lista alla de tjänster som är kompatibla med en viss telefon.

Överväg att köpa en renoverad mobil rekomenderar till just

Ofta är de bästa erbjudandena på telefoner erbjuds på telefoner som är renoverade. Det innebär att de hade använts tidigare, men har återställts till sitt ursprungliga skick. De flesta av dessa telefoner användes för bara några dagar och har skickats tillbaka som kund avkastning. På grund av detta även de nyaste mobiltelefoner är ofta tillgängliga på renoverade priser.

Om du letar efter fler bra råd och tips om mobiltelefoner, kolla in de nya telefonerna 4 U Facebook-sida är öppen för allmänheten idag!

No comments:

Post a Comment