Saturday 15 October 2011

Var inte rädd - noggrant utvärdera att jämföra bredbandsutvecklingen erbjudanden

Med så många stora aktörer på marknaden som tävlar om en konkurrensfördel gentemot de andra är marknaden idag fullmatat med attraktiva erbjudanden som mål att peka mer takers. Ett medvetet och försiktiga ansträngning att jämföra bredband erbjudanden från olika leverantörer är verkligen mycket nödvändigt att ta den bästa tillgängliga erbjudandet.

För att kunna jämföra bredband erbjudanden som erbjuds av olika tjänsteleverantörer, måste man huvudsakligen tar hänsyn till olika parametrar som i huvudsak bildar en del av affären. Det finns många bra och informativa sidor på Internet som erbjuder hyggligt rättvisande jämförelser där olika aspekter av affären som anbudspriset, avtalsperioden, speed osv klart nämnas. Det är alltid tillrådligt att när söker en ny affär, prioritera vad någonsin bäst är enligt din användning naturen snarare än att gå direkt efter det billigaste affären.

Olika behandlar kommer med olika hastigheter mestadels varierar mellan 2Mbps till 20 Mbps där den faktiska hastigheten levereras är oftast lite mindre än det som nämns i. Ha en självutvärdering av den hastighet som du vill och också mängden nedladdningar som du skulle sannolikt göra varje månad, så många affärer har en nedladdning mössa som överstiger which straffar dig att betala extra avgifter. Nedre gräns för de flesta erbjudanden är runt 1GB och den maximala går till omkring 40 GB gratis nedladdningar. Många människor förbli omedvetna om dessa Ladda ner gränser och ofta överanvändning som leder till höga räkningar. Inte desto mindre finns det också många erbjudanden som finns som inte har en hämtning begränsning men de är lite dyrare än de som med sådana mössor. Dessa fasta taxa obegränsad nedladdning planer lämpar alternativ för dem som inte är riktigt säker på deras användning.

Bortsett från ladda ner locket och den högsta deliverable hastighet hörs finns också andra faktorer Samtidigt använder dessa affärer, såsom över alla månatliga avgifter och ställa upp priserna. Medan flesta behandlar inte kommer med en fri, varav vissa ta ut en blygsam 30 £ till £ 60. När du är tydlig om vilka slags plan skulle passa dig bäst, du kan jämföra bredband erbjudanden från olika tjänsteleverantörer genom att helt enkelt gå igenom tidigare nämnda platser. Det finns också olika kombination erbjuder där du också använda telefonen och digital tv-tjänster tillsammans med bredband. Det är mycket viktigt att du inte faller i fällan genom att acceptera en låg kostnad affär som så småningom kommer att ge dig en mycket dålig service och begränsad tillgång.

I en undersökning av Ofcom en media och telekom vakthund framkom Virgin Media upptill för att leverera bättre medelhastigheter. För tunga användare som vill väldigt höga hastigheter, erbjuder Virgin ett paket med super snabb hastighet på 50Mbps som finns för en 50 taxa per månad. Men detta kan reduceras till en £ 35 affär om du väljer att inkludera en Virgin telefonen behandla kombination med bredband. Virgin har fått sitt hög hastighet befrielse till det är optisk fiber för bredband, de flesta andra leverantörer förlita sig på konventionella koppar ledningar nätverk av BT för distribution. O2 är också beröm som en sammanhållen performer av Ofcom studien att leverera bra snitthastigheter.

Växling är ett mycket populärt sätt att få bättre och billigare service och kan bli riktigt lönsam när du jämföra bredband erbjudanden från olika tjänsteleverantörer. Få saker bör hållas i minnet samtidigt överväger en switch. Medan byta ett kanske måste betala en avbokning avgift till befintlig leverantör om existing kontraktet inte har ogiltigförklarats. Användarna måste jämföra avbokningsavgift mot de möjliga besparingarna från den nya affären och sedan bestämma den bästa tiden att byta. Ni är också skyldiga att få MAC (Migration behörighetskoden) från din nuvarande leverantör och vidarebefordra den till den nya leverantören för en smidig övergång process. Få en bra bredbandstjänst efter omsorgsfull jämförelse och man bör inte vara mycket tufft om alla de ovan nämnda ting är i åtanke.

No comments:

Post a Comment